Hvordan man opbygger en naturlig sten brusebad

November 21

Opbygning af en naturlig sten brusebad er lignende til at opbygge en flise brusebad. Trinnene er de samme, og de samme regler gælder om hvilke injektionsmørtel til at vælge, som planteskovl for at bruge, samt indstilling gange. Men ved hjælp af naturlige sten, du giver din bruser en unikke, økologiske udseende og føler, at du ikke kan købe i en butik. Fordi natursten ikke er ensartet størrelse og konsistens, tager det lidt mere tid og evnerne til at gøre dette brusebad. Resultaterne er uforlignelig.

Instruktioner

Forberede bruser og anvendelse af natursten

• Indsamle eller købe natursten. Natursten kan findes på pebblestens strande omkring søer og floder, eller kan købes. Saml sten i en stor, 30 gallon spand. Skær et hul i spanden til at matche den maksimale størrelse og bredde ønsker du din færdige sten at være. På denne måde kun sten, der er tynd nok, og lille nok vil gå hjem med dig, sparer tid og energi, når du begynder at lægge sten. Købt natursten kan komme fastgjort til en maske opbakning, at gøre dit arbejde lettere. Hvis du indsamle natursten, vil du har brug for omkring 20 til 30 sten per kvadratfod. Hvis du køber sten vedhæftet mesh, kommer de i 12 x 12 firkanter. Hvis du har indsamlet dine sten, skyl dem med vand og lad dem tørre.

•Sørg for, at dit brusebad er klar til anvende natursten. Bruseren vil have cement board over knopperne og VVS vil være grov. Tape rundt alle huller mellem gips og VVS med mesh drywall tape. Der er typisk et dræn på gulvet i brusenichen og en pibe til brusebad dyse plus en åbning, hvor du vil installere inventar.

•Seal huller mellem gips og VVS med butyl gummi fugemasse. Dit mål er naturligvis en helt vandtæt, forseglet rum.

•Applicer tynd-sæt til væggene i brusenichen i ca 3 ft af 3 ft sektioner. Bruge en v notch murske med ¼ tommer eller mindre riller. Størrelsen af rillen afhænger af størrelsen af stenene, jo mindre sten, den smallere groove du vil. Har en 30 gallon spand klar med frisk vand og en svamp til aftørring væk overskydende tynd-sæt. Anvende sten til væg i et dekorativt mønster. Med tyndere sten, vil du tilbage smør stenene. Det betyder, at du anvender en smule af thinset på bagsiden af stenen og derefter indstille stenen på brusekabine.

•Hold anvende tynd-sæt i 3 ft af 3 ft sektioner og holde anvende sten til cement board. Når du arbejder, rydde op nogen tynd-sæt der oser ud mellem stenene hver time, aftørre overskydende tynd-sæt fra 3 ft af 3 ft sektioner. Hold frisk vand til rådighed på alle tidspunkter.

Fugning og tætning natursten

• Lad stenene til oneday, derefter blandes op fint slebet injektionsmørtel. Råhed af sand i injektionsmørtel afhænger af størrelsen af stenene. Hvis du har brugt små skipping sten, vil du bruge fint slebet injektionsmørtel. Anvende injektionsmørtel med enten en gummi murske, en svamp, eller dine hænder er dækket i tunge gummihandsker. Efter 15 minutter, tage en våd svamp og ren overskydende injektionsmørtel væk. Efter en time, når injektionsmørtel haze former, tørre området ned igen med en fugtig svamp. Kassér beskidt vand kontinuerligt og bruge rent vand hver gang du tørre ned området, indtil der er ikke mere tåge.

• Lad stenen sat for en dag. Tage en sprayflaske fyldt med vand og spray hele området en gang om dagen i tre dage. Efter tre dage, gælde sten sealer.

•Kontrollér med instruktionerne på din sten sealer, men generelt, Sørg for, at området har været rene og tørre i mindst 24 timer. Påfør med en ren, blød klud og lad til at trænge dybt. Aftørre overskydende sealer. Applicer mindst tre lag.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com