Hvordan man opbygger en ny skab

October 3

Hvordan man opbygger en ny skab

Mange boligejere finde selv har behov for ekstra skabsplads. Opbygning af et nyt skab er nem og forholdsvis billig. Ekstra toiletter er typisk bygget ind i hjørner, men de kan også bygges i eksisterende alkover, under trappen eller langs enhver Vinduer væg. Opbygge et ekstra skab ændrer ikke typisk den strukturelle integritet af huset og derfor kræver ikke opbygning af tilladelser eller entreprenører. Det er en simpel hjem remodel, som enhver kan gøre.

Instruktioner

•Decide hvor du ønsker dit nye skab at være. Afmåle gulvplads skabet vil besætte og fjerne enhver tæppe eller støbning fra gulvet ved hjælp af hobbykniv eller prybar. Måle alle dimensioner af skabet herunder længde, dybde og højde. Standard minimum dybden af et skab i 27 inches.

•Mark i stueetagen hvor sidefødder og topplade vil gå. Når du måler sidefødderne, efterlade et tomrum for enten en enkelt eller dobbelt dør. Brug en gering sav til at skære 2 af 4s, da dette vil sikre en mere lige snit. Med drywall skruer, vedhæfte overskrifter til loft og sidefødder på gulvet. Hvis arbejder over et betongulv, pre bore huller med en murværk smule.

•Frame ud af skabet med 2 af 4s. Måle og skære stolper. Skrue stolper til sidehoveder og sidefødder og re-håndhæve ved at placere vandret 2 x 4 brædder mellem stolper om halvvejs mellem gulv og loft. Placer hver opretstående 24 inches fra hinanden. Hvis du bruger solid døre, anbefales det, at du installerer to stolper sammen på hver side af døren for ekstra styrke. For hule døre er det normalt ikke nødvendigt.Placer 2 x 4 stolper mellem overskriften og den øverste plade at styrke dørkarmen.

•Measure og skær gips til dækning af rammen. Sikkert med drywall skruer, og sørg for lederne af skruerne synker under overfladen af drywall, men ikke dyb nok til at rive drywall. Spackle og sand gipsvæg.

•Monter døre til stolper. Lægger hængsler til dør først, og derefter holder døren på plads. Markere opretstående gennem hullerne i hver enkelt hængsel. Husk at afstandsplader døren op fra gulvet, så det ikke træk ved åbning. Skrue hængslerne til stolper.

•Prime drywall før maleriet at sikre selv male dækning. Hænge en stang ved hjælp af pole sockets. Placer én pol stik for enden af stangen og skrue den anden væg inde i skabet. Derefter placere den frie ende af stangen til pole stikket på væggen og Placer stangen. Derefter skrue den anden pol stik til modsatte væg.

Tips & advarsler

  • Vælg dit skab dør før indramning ud af skabet. Der er flere muligheder tilgængelige for closet døre og hvilken form eller størrelse du vælger vil afgøre hvor stor skal tærsklen.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com