Hvordan man opbygger en økologisk rejst køkkenhave

July 2

Hvis du overvejer at plantning en økologisk køkkenhave, men ikke er sikker på hvor man skal begynde, kan så et højbed være den perfekte løsning til at komme i gang. Et enkelt højbed er typisk en 4 af 8 fod rektangel. Denne størrelse giver mulighed for en god mængde af grøntsager dyrkes til dit køkken og stadig ikke tage for meget plads. Ved hjælp af cedertræ bestyrelser til at omslutte din haven seng betyder din køkkenhave vil vare en hel del år og cedertræ er en naturlig insektrepellent. Med lidt indsats og maksimalt udbytte, kan en økologisk køkkenhave give nydelse og næring til en hel sæson.

Instruktioner

•Vælg placeringen af din højbed baseret på let adgang til vedligeholdelse, og mængden af sollys sengen vil modtage, samt afstand vand kan være nødvendigt hvis en kunstvanding system ikke bruges.

•Measure dit område til 4 af 8 fod og spil hjørner af området seng med en pind eller markør. Køre en snor omkring kanterne af haven område til at markere det.

•Fjern sod eller øverste lag af græs og rødder fra området seng med en firkantet afslutning skovl. Drej den resterende jord for at løsne og forberede sengen. Grave en lavvandet 2-tommer grøft langs kanten af området seng. Ca 2 inches af side bestyrelser vil sidde i renden, mens omkring 4 inches vil skabe den hævede del af sengen.

•Line op din 4-fods, 1 af 6 tomme cedar boards med kanterne af din hjørne stakes. Hvis enderne af dine indsatser er gjort, skal du justere dine brædder med den glatte ende af staven. Søm en aktiepost til hver ende af 4-mund-boards.

•Align 4-mund-boards med hjørne indsatser til 8-fods lang cedar bestyrelser til at oprette et rektangel, at holde stakes på indersiden af sengen. Søm til at sikre.

•Plant dit hjørne kanter ved at grave et hul til at sætte dem i, eller bruge en hammer og drive hjørnerne i jorden. Ca 6 inches af staven bør være underjordisk, mens de andre 4 inches forblive ovenfor.

•Fyld seng med økologisk have jord op til 1 tommer fra øverst af boards. Fuldføre din have med økologisk frø eller købe stiklinger fra din lokale drivhus eller børnehave. Du kan købe økologiske frø ved de fleste større hjem forbedring butikker eller online.

Tips & advarsler

  • Mest højbede er konfigureret som kvadrater eller rektangler, men du kan vælge kurver eller eventuelle andre ønskede figur. Holde højbed ikke bredere end 4 fødder, med adgang til sengen fra begge sider. 4-fods bredde vil tillade en arm's reach ind i midten af haven for lugning, høst og generel pleje. Overveje at oprette en composter i din baghave til virkelig at kunne give din vegetabilske haven, økologisk jord oprettet fra dit køkken.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com