Hvordan man opbygger en olie fyret keramiske ovn

March 25

Når du bygger en oliefyret keramiske ovn, skal du sigte mod stabilitet, pålidelighed, effektivitet og ligetil konstruktion. Størrelsen af ovnen også spørgsmål, men endnu vigtigere er formen af og adgangen til det indre hulrum, hvor du vil fyre din keramik og illustrationer. At være i stand til effektivt at pakke, bevare og regulere ovnen og dens brændstof gør forskellen mellem en ovn du nyde bruger og brug regelmæssigt, og som du har tendens til at undgå, fordi det er så hårdt arbejde at operere.

Instruktioner

•Fastsætte ovnen før bygge det. Tegne planer eller bruge computer-aided design. Måle krævede dimensioner på webstedet ved hjælp af et målebånd. Nedskaler hver måling med et multiplum af 10. Overføre dem til dine planer.

•Klart din ovn område med en fejende pensel. Niveau terræn med et vaterpas og spade. Brug beskyttelsestøj, tykke handsker og øjet beskyttelsesbriller. Opbygge en ramme ved hjælp af stive fabrikerede stål, en kraftig metal så eller vinkel slibemaskine, sikring af beslag, metal skruer og en skruetrækker. Hvile i stål ramme i position på flad jorden.

•Kombiner beton pulveret med vand i en spand ved hjælp af en murske. Arbejde med indtil et formbart, tyk pasta former. Hæld beton på jorden at gøre et solidt fundament omkring den stål ramme og øge den kiln stabilitet. Lad det tørre i mindst 12 timer.

•Build i bunden af ovnen omkring den stål ramme med høj told hårdt mursten. Sikre basen er stor nok til at rumme tre vægge og dør på forsiden, men stadig indeholder nok ledig plads til fyring hulrum og hylder.

•Mix to spade-masser af ildfaste (brandsikre) konkrete pulver med to spade-masser af sand og halv en spade-belastning af kalk og bland sammen tørre. Tilføj 6 liter vand i 2-liters faser. Fortsæt, indtil du har en tyk pasta. Tilsæt ekstra vand, hvis blandingen er grynet. Tilføje mere sand og grus, hvis det bliver våde.

•Build tre indvendige vægge ved hjælp af isolerende ildfaste sten og et lag af cement. Tryk på mursten fast sammen. Efterlad en lille åbning 1 fod fra bunden af bagsiden af ovnen for posten olie. Forlade forsiden af ovnen åbne til at oprette en dør. Tilføje et ydre lag af høj told hårdt mursten og beton til at danne den ydre beklædning af ovnen. Forlade under plast plader for 24 timer. Fjerne ark. Orlov i 24 timer under tørre forhold til fuld tørring.

•Build en grundlæggende ramme til at rumme så mange hylder som du kan passe inde i hulrummet. Overveje, hvor stor bliver din keramik. Opret let hylder ved hjælp af Magnesiumnitrid-bonded siliciumcarbid, der har den laveste porøsitet (1%), den højeste styrke under brand (25,500 PSI) og den laveste vægt (8 lbs. for en 24 x 12 tommer hylde) i forhold til materiale, der anvendes til dette formål.

•Fit tre lag af 1-inch suspenderet keramiske fiber på tværs i toppen af ovnen til at oprette et tag, brug af lim. panelerne ovn. Find en lille olietank på en sikker afstand fra ovnen. Montere den højere end toppen af ovnen til at oprette en Faldtilførsel. Tilslut olietank til ovnen ved hjælp af rør og en olie tryk. Oprette en lille olieglasset ved hjælp af en 2-tommer kvadrat jernplade bag ovnen. Dryp olien langsomt gennem den tilbage væg og på bålet på bagsiden af ovnen.

•Block hoveddøren op med loose mursten under fyring. Antal mursten med en tusch, når du har fundet en effektiv konfiguration.

Tips & advarsler

  • Beskytte dine hænder og ansigt, når du bruger en vinkelsliber, som er farligt og kan forårsage alvorlig skade. Tillad ovn murværket og keramik afkøles før håndtering at forhindre alvorlige forbrændinger. Lad aldrig børn lege brand eller olie brændende apparater.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com