Hvordan man opbygger en olie vand kedel

March 4

Hvordan man opbygger en olie vand kedel

Uanset om du ønsker at skære i omkostningerne eller redde miljøet, bygge en olie vand kedel. Hjemmelavet vand kedler kan bruge olieaffald som brændstof. Spildolie producerer røg ligner røgen fra afbrænding af træ. Spildolie findes på reparation af biler butikker, restauranter og hjemme. Brugt madolie, genanvendes motorolie, dieselolie og animalske fedtstoffer, der som brændstof for olie vand kedel. Genbruge disse billige – hvis ikke gratis-brugt olier som et alternativt brændstof til dyre naturgas.

Instruktioner

•Kontrollér grundlaget for kedlen. Skære støbejern metal plader til dimensionerne af 2 af 2 fødder bruger en tabel saw og hårdmetal klinge. Gøre ben af kedlen. Skær støbejern stangen i fire stykker med 4-tommer længder ved hjælp af tabel saw og hårdmetal blade.

•Drill 1/2-inch huller i hvert hjørne af instituttet og til slutningen af hvert ben, ved hjælp af en boremaskine og 1/2-inch carbide drill bit. Placer ender af benene under de fire huller i foundation. Anvende metal epoxy ind i hullerne i fundamentet og ben. Indsætte en 1/2-inch bolt gennem foundation i enderne af benene. Lad epoxyen tørre i 10 minutter.

•Kontrollér output hul. Bor en 1/2-inch hul på siden af en rustfri tønde ved hjælp af en boremaskine og 1/2-inch carbide drill bit. Placer hul 3 inches fra toppen af fad. Gøre input hullet. Bor en 1/2-inch hul på siden af fad. Placer hul 5 inches fra bunden af fad. Lave brændstof hul. Bor en 2-tomme hul på siden af fad. Placer hul 4 inches fra bunden af fad.

•Coil en 1/2-inch-diameter støbejern røret ved hjælp af en pipe bender. Diameteren af spolen skal være 1 tomme mindre end diameteren af rustfrit stål fad. Oprullede rør bør indeholde otte lag af bredbånd.

•Klippe den øverste ende off en rustfrit stål keg ved hjælp af en båndsav og hårdmetal blade. Indsæt de sammenrullet rør på indersiden af fad. Placer den øverste ende af den snoede rør gennem output hul. Placer den nederste ende af den snoede rør gennem input hullet.

•Kontrollér pan hul. Sted støbejern pan på den nederste ende af en rustfri tønde. Spore omridset af gryden med en markør. Skær en 6-tommer-diameter hul i den nederste ende af fustagen ved hjælp af en roterende værktøj og kommercielle glasfiber-forstærket cut-off hjul.

•Sæt støbejern gryde på toppen af fundamentet. Sted pan hul af keg over pan og foundation.

•Drej off de vigtigste vandkilde. Afbryde koldt vand input og varmt vand output rør fra dine eksisterende vandvarmer. Hvis du har en gasvarmer, afspærringsventil til naturgas. Tilslut koldt vand input røret med input hullet i fustagen. Forbinde varmt vand inputtet med output hullet i fustagen. Tænd den vigtigste vandkilde.

•Pour affald brændsel gennem brændstof hul i gryden. Lys den affald brændsel med en match til at opvarme dit vand.

Tips & advarsler

  • Bære beskyttende handsker, beskyttelsesbriller og maske, når du håndterer tabellen save, båndsave, roterende værktøjer og boremaskiner.
  • Holde kedlen, udendørs eller i et godt ventileret område.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com