Hvordan man opbygger en opoffrende hegn

December 18

Hvordan man opbygger en opoffrende hegn

En opoffrende hegn er et værktøj, der anvendes sammen med en bordrundsav, der giver dig bedre kontrol stykker skæres og beskytte din bordrundsav hegnet. Hellige hegn bør konstrueres blot for at give mulighed for at lette genopbygningen og bør ikke ansætte hardware, der vil hindre rejse af klingen.

Instruktioner

•Measure højde af hegn ved at holde de to stykker af 2 x 4 tommer tømmer op mod tabel saw metal hegn i lodret stilling, med den smalle side af tømmer mod bordet så hegnet, og derefter markere en linje på træ på højden af hegnet.

•Measure bredde af hegnet, og derefter overføre denne måling til 2 x 4 tommer tømmer. Du vil oprette et hak i 2 x 4 tommer stykker således at når det opoffrende hegnet er skruet til dem, det vil give en stærk klemme for at holde det hellige hegnet til den metal hegn.

•Klippe hak i 2 x 4 tommer stykker ved hjælp af tabellen så.

•Holde først hak 2 af 4 mod den hellige hegn og over den metal hegn. Dette vil være den holdning, at den hellige hegn vil blive monteret på bordrundsav i. Bore to huller gennem den hellige hegn og i den hak 2 x 4 med en boret lidt mindre end diameteren af de skruer, der anvendes til at sikre stykkerne sammen. Gøre dette hak 2 af 4 omkring 6 inches fra kanten af bordet så.

•Skru to stykker sammen, og derefter holde den anden 2 x-4-tommer stykke mod den hellige bord omkring 6 inches fra bagkanten af bordet så hegnet. Bore huller til det andet stykke, og derefter skru den på plads, som du gjorde den første stykke for at fuldføre den hellige bord konstruktion.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com