Hvordan man opbygger en orkan Safe på værelset

March 9

Hvordan man opbygger en orkan Safe på værelset

Siden orkanen Andrew krigsstien gennem det sydlige Florida i 1992, har nye standarder for beskyttende bygninger blevet udviklet af internationale kode råd og Storm husly Landsforeningen. "Skjul" mindske virkningerne af vinden og blæse snavs men "sikker værelser" skal give fuldstændig sikkerhed. Begge kan konstrueres i plejehjem eller Fællesskabet opstaldning områder. Specifikke detaljer offentliggøres af Florida Division of Emergency Management og Federal Emergency Management Agency. Safe på værelset bygherrer bør konsultere FEMA eller deres lokale bygningsreglementer for komplette anvisninger.

Instruktioner

•Locate din sikker værelse i et indendørs rum på et solidt fundament. Præfabrikerede sikker værelser er bygget til at være boltet til at cementere plader i en garage eller inde i huset. Kigge efter et sted at bygge jeres hvor det vil være omgivet af indvendige vægge. Placere den over tidevandsenergi oversvømmelse grænser og forventede stormfloder (tal fra FEMA). Grundlaget for sikker værelser--- og alle boliger fonde i kystområder---skal være over denne "base oversvømmelse højde." Anbefalet specifikationer og byggeri valg, herunder foundation krav, er beskrevet i detaljer i FEMA publikation 550, "anbefalet boligbyggeriet til Gulf Coast: bygger på stærke og sikker fonde."

•Build indramning at overskride lokale normer. Find vind og storm surge belastninger for dit område. FEMA rapporter identificere kystområder som opretholde vind på 200 eller flere miles i timen i en maksimum-force orkan (Andrews vindene var 145-175 miles i timen, som det raked Florida), men de fleste koder kræver indramning til at modstå 90 til 150 km/h vinde. Safe på værelset indramning systemer og bjælker skal overstige Standard BauGB regler skrevet at "median" load opfylder. Bruge trykimprægneret 2 x 4 tommer og 2 x 6 tommer tømmer for at minimere opsplitning hvis udformningen mislykkes. Indramning er drøftet i detaljer i FEMA 281, "Afbødning vurdering Team rapport: Hurricane Opal i Florida".

•Støtte taget. Vedhæfte 2 x 6 tommer spær på tværs af gulv-til-loft indramning med orkanen klip og lægge et dobbelt lag af tre-kvart-tomme krydsfiner over spær. En skrå "halvtag" tag vil kaste falder eller blæser snavs lettere end et fladt tag. Tag måske nødt til at støtte eller beskytte mod faldende træer og snavs fra bygninger. Dens konstruktion bør også overstige lokale bygningsreglementer. Tilføje ventilation fans eller kanalen arbejde med beskyttede forretninger i tag til at give frisk luft til beboerne.

•Tilvejebringelse for nem men sikker indgang og udgang. Husk scenen i The Wizard of Oz hvor tante Em måtte trække storm kælder dør åben mod de stigende vind? Opbygge din safe på værelset med en lukket dør cove. Opbygge en beskytter væggen omkring ene side eller foran døren til at beskytte fører og passagerer, som de ind og ud. Bruge en stål dør eller vedhæfte stål beklædningen til en dør for at præsentere en glat, beskyttende overflade til vinden. Tilføje en tomme deadbolt sluser for at holde det stramt i kraftig vind, der kan fordreje bygningen og inset hængsler på dørkarmen.

•Dæk udvendigt med en glat hud. Dækker indramning med tre-kvart-tomme krydsfiner og derefter dækker krydsfiner med en solid, robust dækker fra taget hele vejen ned til jorden. FEMAS materialer liste anbefaler 14-gauge stål beklædningen fastgjort med galvaniseret tagdækning negle. Anvendes korrekt og sikrede, solid beklædningen benægter vind en måde at få under materialer, da det kan med helvedesild og sidespor. Stål også tilføjer et lag af styrken over ramme og holder regn.

Tips & advarsler

  • Som et alternativ til træ indramning, er sikker værelser også bygget ved hjælp af cementblokke fyldt med cement omkring jern armeringsjern. En 8 af 8 fod safe på værelset vil koste mellem $2.000 og $5.000 til at bygge, materialer og stil. Spørg din lokale emergency management direktør at se om man er praktisk for dit område og om lokale ressourcer, skattefordele eller andre incitamenter, der er tilgængelige for byggeri. Sikker værelser er økonomisk mest bygget som en del af hjemmet byggeri. Tilføjelser tilføje omkostninger af foundation ændring og væg og tag forstærkninger til at rumme den ekstra weight.Information og en rigdom af byggeri alternativer er tilgængelige fra FEMA og FDEM. Alle deres aktuelle materialer er baseret på ICC-NSSA standarder, tilgængelige (Se ressourcer). Kopier er sandsynligvis tilgængelig fra din lokale bygge- og zoneinddeling afdeling.
  • Aldrig antage, at et sikkert rum gør du immune over for en ordre til at evakuere. Få specifikationer og planer fra din lokale bygning kode håndhævelse agenturet inden du starter byggeriet på en sikker værelse. Bunke fonde og krybekælder fundament, både almindelige i kystområder, nuværende dyre udfordringer til gør det selv-builder, fordi sikkert værelser skal bygges på et fundament i jorden. Hvis dit hus er på pæle, du ville formentlig bedre planer om at evakuere for en voldsom storm.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com