Hvordan man opbygger en overdækket udendørs Swing

February 3

En overdækket haven swing tilbyder et sted at sidde og slappe af efter en lang dag. Med lidt tid og energi, kan du bygge en gynge. Du kan bygge en arbor for at støtte swing og dække det med vedbend. Følg disse trin for at bygge en overdækket gynge til din baghave.

Instruktioner

Opbygge Arbor

•Klippe støtte stillinger til arbor. Du har brug for fire støtte stillinger, der er 87 inches lang. Næste, hak et 3½ tomme af 1½ tomme afsnit i hjørnet af hver støtte indlæg. Du tilslutter to støtte stillinger med en 15 tommer stik skåret fra en 2 x 4.

•Lay to støtte stillinger lodret med hakket vender ud. Placere et stik på tværs af støtte post, så toppen af stikket rører bunden af hakket. Kanten af stikket skal være flugter med de udvendige kanter af støtte stillinger. Bore huller gennem støtte stillinger og stikket og fastgør med ¼ tommer transport bolte. Gentag processen med de andre to støtte stillinger og stik.

•Tilføj fødder til støtte stillinger. Klip 2 af 4s for at få 2 stykker, der er 48 inches, 2 stykker, som er 16½ inches og 2 stykker, der er 8 inches. På 48 tommer stykker, måle 16½ tommer fra hver kant og mærke med en blyant. Lå en 48-tommer stykke i bunden af de støtte stillinger, på den modsatte side af stikket, placere den flush til varemærker og fastgør med transport bolte.

•Støtte fødderne. Placer 16½ tommer stykke langs foden, så det er på siden med stik og linjer op med mund-stykke; Fastgør med skruer. Skub 8-tommer stykke mellem de to støtte stillinger, således at bunden af det er justeret med toppen af de andre 2-fods stykker; Fastgør med skruer. Gentag trin 3 og trin 4 for anden siden.

•Brug 1 af 6 bestyrelser så du har 8 seler. Hver bandage har brug for en 45 graders vinkel i hver ende og skal måle 27 inches fra den længste point til de længste punkter. Bruge 2 seler pr. arbor side kan tilsluttes støtte indlæg på side med top-stikket i bunden af foden stykker.

•Tilslut 2 sektioner. Skær 3 stykker af 2 x 4, så de er 87 inches lang. De 2 yderste kant stik passer ind i hakkene og skal være sikret med skruer. Vedhæfte seler til stikkene og støtte stillinger på hver side.

•Drej rammen oprejst. Brug en trappestige til at installere den tredje støtte til toppen af arbor. Plads i bestyrelsen jævnt mellem de 2 andre boards. Du skal skære 4 af 8 fod gitter i 3 stykker, der er 15¾ inches lang. Tillægge arbor stel med 4 d galvaniseret søm gitter.

Bygge Swing

•Kontrollér bunden rammen til dit sving. Cut to 17 tommer stykker og to 22 7/8 tommer stykker fra 2 af 4 for hver ende af swing. Tilslut i en rektangel med 2 ½ tomme skruer. Du foretager crosspieces ved at skære fire 2 af 4's 52 3/8 inches lang. Med 2 ½ tomme skruer, Fastgør en Krydsstykket til bunden af rektangel rammer på den forreste kant, en i midten på bunden af rektanglet og en på toppen af rektangel i ryggen.

•Klippe lameller fra 1 af 4's for dit sving. Du har brug for 12 lameller, der er 15 ½ inches lang, 12 lameller, der er 24 inches lang og 12 lameller, der er 27 inches lang. Lægger seks af 24 tommer lameller på den udvendige kant af hver rektangel. Bruge 27 tommer lameller til bagsiden af dit sving og 15 ½ tomme lameller til sæde for rammen. Den fjerde Krydsstykket bliver knyttet til midten af swing tilbage på ydersiden af swing.

•Drill huller for kæden. Hullerne går gennem siderne af gyngen og bør placeres 6 ½ tomme fra den forreste kant og 8 ½ inches fra bagsiden. Du skal dild huller på toppen og bunden af rammen, der justeres lodret. Køre en længde af kæde gennem huller på den ene side, under gyngen og huller på anden siden for både foran og tilbage huller.

•Sæt dit sving til arbor. Du har brug at sikre din arbor ramme til jorden for at forhindre det fra at snuble. Bore to 5/8 inch huller vinklet mod jorden i hver mund stykke; og drev armeringsjern i jorden. Sætte to huller i center 2 af 4 og skrue i kroge. Tilslut swing til kroge.

Tips & advarsler

  • Alle kanter skal være flush.
  • Brug skrot fra 2 af 4s til tandbøjle toppen af arbor at undgå vridning.
  • Tilføje fascia board på forsiden af swing for et professionelt udseende.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com