Hvordan man opbygger en overdækket veranda

March 2

Hvordan man opbygger en overdækket veranda

En overdækket veranda giver en elegant passage til udendørs. Når moder natur opsuger du med hendes Salige regn på en varm sommerdag, kan du skynde og søge tilflugt i den overdækket veranda uden bekymre sig over mudder-stribet gulve. Denne artikel viser dig, hvordan at konstruere en overdækket veranda, hvor du vil bruge mere end en behagelig aften nipper saftevand og ser solen fredeligt ud i horisonten. Vigtigst, er denne funktionelle projektet ikke meget vanskeligt. Mens indsamlingen af værktøjer og materialer kan udgøre en akkord, er det endelige resultat af en tilbageføring aften ser verden glider af svær at slå.

Instruktioner

•Consider den placering, hvor du vil tilføje din overdækket veranda. Begynder ved at sætte i stakes at markere hjørnerne af våbenhuset. Sandsynligt, verandaen lægger til dit hjem. Derfor bør du spørge om de rette byggetilladelser. Tjekke med din lokale kommunale bygning afdeling.

•Find finans bestyrelsen på den dør, der tjener som indtræden i hjemmet. Ledger bestyrelsen vil fungere som det primære referencepunkt for den overdækket veranda. Find et punkt tre inches under dørens slidbane og tilføje en tomme til tømmer. Markere dette punkt med en blyant. Søm en 2---10-tommer bord til døren vindueskarm.

•Dig en fod at forankre verandaen. Grave fod huller om en bred fod og ca 44 inches dyb. Kombiner din cement og sand, med en hastighed på tre til en, så hæld i vandet mens blanding, indtil virksomheden. Placer foundation rør ca 3 fødder i hullerne du gravet, og derefter bruge skovlen til at overføre cementen til foundation rør. Derefter placere post ankre i fod, og sørg for, de linje med bestyrelsens Finans.

•Begin at arrangere din pyntede og strøer. Du bør gøre dette afsnit af afsnit, især hvis du er ved at opbygge en stor overdækket veranda. Indstille ud udvendig veranda boards, derefter vedhæfte 16 inches fra center, tværbjælke bøjler. Skub strøer på plads og søm dem ned i jorden, mens du arbejder sektion af sektion.

•Installer pyntede ved at skære og æglæggende pyntede først. Indsæt et søm mellem boards at fastslå afstanden. Når det kommer til rækværket, bør du konsultere din bygning inspektør som koder varierer efter lokalitet. Du kan også tjekke med hjem forbedring butikker for færdige rækværk. Under alle omstændigheder vil du begynde ved sømning ned gelænder støtte stillinger til dækket og derefter installere rækværk.

•Tag en måling af den overdækket veranda at fastslå størrelsen af tag kræves. Skær din støtte stillinger, mellemstore otte af otte inches. Du skal bruge salt-behandlede tømmer eller købe premade indlæg fra et hjem forbedring butik.

•Sketch med en blyant og papir den ramme, som vil anbringe stillinger og støtte tag.

•Bolt støtte bjælker til tag på hjemmets ramme. Møtrikker og bolte er væsentlige, som søm og skruer ikke vil stå op til straf fra moder natur. Du vil også brug for bistand fra et par flere mennesker til at sætte op støtte bjælker og sætte rammerne på plads i det næste trin.

•Lay rammerne for den overdækket veranda på plads, og sørg for du bolt det ned til støtte bjælker og på rammen af hjemmet.

•Nail ned eksteriør-grade krydsfiner; lægge din tar papir og derefter din helvedesild til tagdækning. Tagdækning på din veranda skal matche netop tagdækning for resten af dit hjem. Bruge etageadskillelsen og tagrender til den overhæng, der passer til resten af hjemmet.

•Køre den dine ledninger og installere våbenhus lys, hvor du vil have dem. Det er bedst at installere kabler gennem loft, at holde det ude af syne. Sikre ledninger og lys er velegnet til udendørs og kan modstå elementerne.

•Paint eller pletten dine ny overdækket veranda for at matche resten af dit hjem.

Tips & advarsler

  • DIY ikke altid svare til et mindre budget. Shoppe rundt, check med andre entreprenører og finde ud af deres priser, tidsramme til færdiggørelse og hvad du får til gengæld for dine penge. Worst case-scenariet, vil du lære nogle nye ideer, du ikke måske har tænkt på.
  • Hvis du er i tvivl om at oprette en detaljeret tegning af en overdækket veranda plan, eller nogen af de trin, der kræves for at bygge en overdækket veranda, søge assistance fra en licenseret entreprenør. De kan hjælpe dig med at opbygge en overdækket veranda, der står til kodens krav og moder natur.
  • Du bør altid bære beskyttende udstyr såsom sikkerhedsbriller, en maske til at dække din næse og mund, og handsker når du gør enhver form for byggeri arbejde, maling eller farvning.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com