Hvordan man opbygger en paraply espalier

October 8

En gammel paraply er mere end bare junk. Gøre det til en have espalier, og når blomster af vinstokkene blomstre, paraplyen har overlappende blomstrer langs ribbenene. Opbygge en paraply espalier blot indebærer forberedelse ribbenene for planterne, og indstilling paraplyen i jorden. Du skal sikre det oprejst ordentligt så vægten af planterne ikke forårsager espalier at vælte.

Instruktioner

•Klippe stof væk fra paraply toppen, forlader ribbenene intakt. Kassér stoffet. Justere ribbenene, så de peger i den retning, du ønsker.

•Measure længde og bredde af paraply stang.

•Dig et hul i jorden, hvor du vil espalier at gå. Kontroller, at stedet får den passende mængde sollys for uanset plante, du ønsker at vokse på tremmer. Brug en post hul gravemaskine og gøre hullet tre gange bredden af stangen. Opdele den pol højde af 3, og lave hullet at dyb. For eksempel, hvis stangen er 6 fod høj, gør hullet 2 fødder dyb.

•Laveste paraply i hullet. Fyld hullet med no-mix beton, indtil det er 3 til 4 inches under jordoverfladen. Tilsæt vand, indtil betonen er mættet. Lad det tørre i fire timer før plantning ved siden af espalier.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com