Hvordan man opbygger en parasol fortelt

November 26

Hvordan man opbygger en parasol fortelt

En gårdhave parasol fortelt gør udendørs levende sjovere ved at give beskyttelse mod de varme stråler fra solen mens giver mulighed for privatliv. Opbygning af en parasol er en moderat enkel opgave for boligejere handy med værktøjer. Nogle forudgående planlægning er forpligtet til at sikre, at du har alle de nødvendige materialer og værktøjer på side før du starter projektet. Vælg farverige materiale til parasol fortelt til at gøre din terrasse et indbydende område for afslapning og underholdning.

Instruktioner

•Measure siden af huset, hvor parasol fortelt vil blive installeret, og markere tre steder for skrue øjne-én på hver side og i midten. Bore pilot huller i træet sidespor på hvert sted og indsætte skrue øjne i hånden i siden af huset. Sætte en skruetrækker gennem skrue øjnene til at stramme.

•Sæt sejlgarn i hver skrue øje og bruge sejlgarn til at finde de tilsvarende punkter på hegnet lige over hver skrue øje. Holde en tømrer firkantede vinkelret til huset og placere strengen parallel til den ene arm af carpenter's square. Trække sejlgarn på tværs af området gårdhave til punkt modsatte hvert hul med skrue øjet. Markerer steder og bore huller gennem hver mark. Fjerne sejlgarn og installere en øjebolt i alle tre huller. Sikre tovstrop med skiver og møtrikker på bagsiden af hegnet.

•Sæt ene ende af en vejrbestandig fly kabel gennem en Doppsko, som er en lille, metal cylinder. Loop kabel tilbage og sætte udgangen igennem det andet hul i Doppsko. Krympe det med en swaging værktøj. Sætte kablerne i skrue øjne og køre hinanden på tværs af gårdhaven til tovstrop på hegnet. Installere et anhængertræk på hvert kabel for at kablet stramt.

•Kontrollér en serie af forstærket huller på kanterne af shade klud skåret til størrelsen af parasol fortelt ved hjælp af en grommet kit. Bruge punch i kit til punch huller i materialet og indsætte halvt grommet i hullet. Sætte den matchende halvdelen af grommet på toppen. Bruge hammeren i kit til at køre de to grommet halvdele sammen.

•Sæt nøgleringe i hver grommet knyttet til shade klud. Afbryde ene ende af hvert kabel og videregive kablet gennem nøgleringe. Tilslut kablerne.

Tips & advarsler

  • For at gøre på skygge verandaen optrækkelige, sætte en grommet i midten af shade klud og vedhæfter center kabel til det med en nøglering, så kablet kan trækkes for at åbne eller lukke parasol fortelt.
  • Slut kanterne af shade klud med en hem før installation, hvis det ønskes.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com