Hvordan man opbygger en pejs Surround til stearinlys

April 16

Hvordan man opbygger en pejs Surround til stearinlys

Brændeovne pejse forurener luften, skaber en brandfare og kræver regelmæssig tunge rengøring. På den anden side pejse gå en lang vej mod tilføjer arkitektonisk interesse til et værelse, og lidt skal sammenlignes med den stemning, de giver. Få bedst fra begge verdener med en DIY faux pejs surround. Fyld din selvbyggede pejs surround med flere bloklys og indehavere og lyse dem på et køligt efterår aften når du trang komfort af en flamme-fyldt Arne.

Instruktioner

•Lightly skitse din faux pejs over væggen hvor du vil placere det, ved hjælp af en blyant. Opret niveau og lige linjer ved hjælp af din lange niveau, og trække din påtænkte faux pejs åbning for. Opdele din trukket pejs i stykker ved at tegne linjer mellem din pejs mantel og ben, og træffe beslutning om en dybde til din faux pejs ben og mantel.

•Measure din pejs stykker, ved hjælp af en måling af tape. Skåret ud to stykker krydsfiner, der måler så bred og høj som tegningen pejs ben, bruger en tabel saw. Skåret ud to flere stykker, der matcher din trukket pejs ben højde samt den påtænkte dybden af din pejs ben.

•Opret to backless, topløs og bundløse kasser fra stykkerne du bare skære, ved hjælp af de sidste to stykker som sider for boksene og de første to som fronter. Knytte dem sammen med negle og dække dem med maling. Tillade de to konstrueret, malet kasser tørre; din faux pejs ben er komplet.

•Klippe to krydsfiner stykker, der matcher den dybde og bredde for din tilsigtede pejs mantel ud. Skåret ud to flere stykker til at matche den tilsigtede dybde og højde af din pejs mantel. Klip et stykke, der matcher højde og bredde for din tilsigtede mantel.

•Sæt disse stykker til hinanden, ved hjælp af en hammer og søm til at oprette en backless boks; det sidste stykke du skære er forsiden af boksen stykker før der er sider og de to første stykker tjene som øverst og nederst. Male din beregnede mantel med latex maling og en pensel og lad det tørre.

•Construct en lignende boks ud af din resterende krydsfiner, ved hjælp af et andet ark, hvis nødvendigt. Denne sidste kasse vil tjene som en skorsten og et sted at sætte din stearinlys. Gøre feltet større end kaminen, så det vil nemt støtte mantel, når den sidder på toppen af din faux pejs ben.

•Klippe din krone støbning til at matche den bredde og dybde i din mantel; bruge en miter box for at få perfekt tilslutning vinkler. Lim din crown molding til front og side af din mantel; Tillad lim til at tørre.

•Saml din stykker, ved hjælp af byggeri-styrke klæbende. Læg din faux pejs surround på sin "tilbage" for at samle brikkerne. Give lim tid til helt helbrede før stående op din faux pejs surround.

•Tilføj en sidste lag maling efter du har afsluttet forsamling. Forsegle din maling job med en frakke af polyurethan og en pensel. Placer den mod muren, når det er tørret, over tegningen. Sæt lys inde i de "åbne" for at fuldføre dit projekt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com