Hvordan man opbygger en Pergola Over et vindue

February 28

Hvordan man opbygger en Pergola Over et vindue

En pergola kan give skygge, øge privatliv og tilføje en behagelig følelse af indelukke til et udendørs rum. Når installeret over et vindue, kan det forlænge de samme kvaliteter til den nærliggende indendørs plads. I de fleste tilfælde indebærer placere en pergola over et vindue knytte én side af strukturen til hus mur, ved hjælp af en hovedbog bord, mens anden siden er støttet af to eller flere stillinger. Fordi strukturen er fastgjort til huset, skal stillingerne forankres til konkrete footings, der udvider under linjen frost, dybde som jorden fryser om vinteren.

Instruktioner

•Mark indlæg og finans board, og sørg for layout er firkantede (hvert hjørne er nøjagtig 90 grader). Markere centrene for post huller på jorden, med stakes. Markere en referencelinje for finans på hus væg, ved hjælp af en plan.

•Dig post huller efter lokale bygning kode. Hæld de konkrete molerne, ved hjælp af en pap rør form, hvis det ønskes. Sætte et anker bolt i den våde beton af hver finger. Efter betonen tørrer, skal du installere stillingerne med metal indlæg baser. Støtte stillinger midlertidigt med cross-bracing.

•Klippe finans bord til længde, og Placer det på hus-væggen. Bore par pilot huller gennem finans- og sidespor på hver væg stud placering. Fastgør finans til væggen med par lag skruer på hver stud, ved hjælp af skiver bag finans til at oprette en Luftspalte mellem finansmodulet og sidespor. Med nogle typer af sidespor, kan du nødt til at skære træbeklædningen og lægge finans over muren beklædningen (og bygning wrap); installere Z-blinkende ovenfor finans til at holde vandet væk fra væggen.

•Klippe beam (eller stråle medlemmer) så det hænger ud stillingerne, som ønsket. Installere bjælken over toppen af stillinger med post beam stik.

•Lay ud spær steder på de øverste kant af stråle og finans, ved hjælp af den ønskede afstand til spær. Overføre mærkerne til Finans ansigt med en indramning firkantet. Fastgør en tværbjælke bøjle i finans på hver lokalitet, efter bøjle producentens anvisninger. Skære installere spær med deres hus ender fastgjort til bøjler og enderne udenfor fastgjort til øverst strålebundtets; spær bør udhæng bom, som ønsket.

•Klippe og installere tag lameller, hvis det ønskes, over toppen af spærene. Disse kan blot være 2-af-2s kører vinkelret på spær, eller du kan bruge 1 x boards sæt i en vinkel til at oprette et luftspjæld at blokke middagstid sollys i sommeren, men giver solen til at trænge ind i løbet af vinteren, når solen er lavere på himlen. Om nødvendigt tilsættes knæ bracing laterale støtte mellem de stillinger og stråle.

Tips & advarsler

  • Kontakt din by bygning department at lære om zoneinddeling, tillader og bygning kode krav vedrørende dit projekt.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com