Hvordan man opbygger en Pie sikker

August 1

Selv om den konkrete anvendelse af pie sikkert, at cool tærter samtidig holde insekter og børn væk, er falmet, gør det klassiske stykke et comeback, når de placeres i andre rum i huset. Pie værdibokse kan bruges som bogreoler, linned skabe, et overskab til antikviteter og samlerobjekter og endda et sted til opbevaring af medier for at holde-cd'er, dvd'er og andre home office eller underholdning elementer. I køkkenet eller ikke, en traditionel pie sikkert kan gøres derhjemme i en eftermiddag og tjene som en stor familie opbevaring stykke i år.

Instruktioner

Gør rammen

•Strømforbrug i standby, en af de 5-fods lange brædder oprejst. Markere en vandret linje 12 inches fra den øverste kant af bestyrelsen. Den næste kø er markeret 13 inches ned fra den første linje. Tegne en tredje linje 17 inches ned fra den anden linje. Markere de andre 5-fods bord på samme måde.

•Hold to 5-fods side bestyrelser omkring tre fødder fra hinanden med blyant mærker står i. Placer en af 3-fod lange brædder mod den øverste linje på én side bord. Linjen viser dig, hvor til at sætte den øverste kant af hylden.

•Er ven hold bestyrelser mens du søm gennem side bestyrelser og i hylden. Space negle 2 inches fra hinanden. Sikre hylde til den øverste linje i anden side bestyrelsen på samme måde. Gentag processen med de andre to hylde boards, tilpasse de øverste kant af bestyrelser for de markerede linjer og sømning enheden for at sikre.

•Sæt en 40-tommer lange 1 af 8 bestyrelsen på toppen af en reol. Skubbe 1 af 8 overhæng bagsiden af kabinettet med 2 inches. Bestyrelsen bør også udhæng siderne med 2 inches på hver side. Søm gennem bestyrelsen til siderne af hylden. Indstille andre 1 af 8 bestyrelsen oven på hylderne og butt det op mod bestyrelsen du bare vedhæftet. Holde den samme overhæng af 2 inches på hver side og der vil også være en 2 tommer udhæng på forsiden.

•Tilføj et stykke af 1 af 2 tommer trim til hver side ved at tilpasse trim på forsiden af kabinettet. Trim bør være flugter med yderkant bestyrelsens side og vedlægge kabinettet med 1 tomme på begge sider. Hammer et søm hver 4 inches langs siden af trim vedhæfte.

•Sæt krydsfiner på bagsiden ved at placere sin 38-tommers bredde op mod overhæng af toppen. Nail krydsfiner til tilbage hver 4 inches langs siderne. For ekstra sikkerhed, også negle tilbage til hylderne hver 6 inches. Sand hele stykke for at glatte hjørner og flader. Anvende træ bejdse eller male som ønsket.

At gøre dørene

•Kontrollér hver dør ved at sætte to af 1-ved-4 tommer boards 9 inches fra hinanden. Øverst og nederst, angive en 9 tommer lang 1 af 6 tommer bord mellem 1 x 4 brædder. Placer en anden 1 af 6 bord i midten; Det bør hvile 13 inches fra toppen og bunden bestyrelser. Søm til at knytte alle tre indre boards til siderne. Gentag for at oprette den anden dør. Sand døren, efterfulgt af farvning eller maleri.

•Sæt et stykke af udstansede tin over et af hullerne med højre side vender nedad. Holde en 1/2 tommer overlapning omkring alle sider af tin og en træramme. Dobbelt-tjekke at din mønster er opretstående og sidder, hvordan du gerne før du begynder at vedhæfte det. Søm en efterbehandling negle hver tomme ned alle sider af tin. Gentag for de andre tre rammer.

•Measure langs den ene side af forsiden af hver dør og mark peger 8 inches i fra toppen og bunden. De fleste hængsler er lavet med huller 3 inches fra hinanden; Hvis jeres er denne samme afstand, derefter markerer et andet punkt 3 inches i fra først på toppen og bunden. Vedhæfte din hængslerne ved at skrue direkte ind i de markerede punkter.

•Sæt døre til rammen ved at have en ven holder én dør på et tidspunkt op til trim kanten af pie sikkert foran. Brug en blyant til at markere de punkter, du bliver nødt til at skrue ind ved foring op hængsler til trim. Skrue hængsler til rammen.

•Tilføj en simpel pull knop ved at vælge det sted, hvor håndtaget for at være. Twist en skrue i indefra, indtil spidsen af skruen viser gennem forreste. Line up knop med skruen og afslutte vride indtil skruen kan ikke omdrejning og knop føles sikre.

Tips & advarsler

  • Hvis du er i stand til at finde en dejlig 1 af 16 tommer eller 2 af 16 tommer bestyrelse, der er 40 inches lang, så du måske ønsker at bruge det til en solid top til din sikker pie. For en ekstra touch, skære en lille halvcirkel langs bunden af siderne til at skabe udseendet af kabinet ben. Sand glat og finish.
  • Være færdige med slibning og farvning før du tilføjer den udstansede tin. Nogle kemikalier kan være skadelig for metal og forårsage grimme misfarvninger.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com