Hvordan man opbygger en plads omkring en hvid sofa & Beige tæppe

October 18

Hvordan man opbygger en plads omkring en hvid sofa & Beige tæppe

En ren hvid sofa er sikker på at være stjernen i enhver stue, især når det er kombineret med en smuk beige tæppe. Når de to vigtigste designelementer er på plads, kan du bygge plads omkring dem, skabe en interessant udseende ved hjælp af kontrasterende farver og en række forskellige figurer.

Instruktioner

•Tilføj mørk brun eller sort reoler, end tabeller, sofaborde og andre møbler til rummet for at give en kontrast og modregne skønheden i den hvide sofa. Placer en sort og krom sofabord foran den hvide sofa og accent hver ende af sofaen med en matchende ende tabel. Line en væg med sort eller mørk brun reoler.

•Sæt et udvalg af farverige pyntepuder på sofaen for kontrast og ekstra interesse. Brug tæpper og kaster til at beskytte couch og gøre det ser mere dramatisk i købet. Vælg et sortiment af kaster til accent den hvide sofa, at afhente sort og træ toner i rummet og giver en pop af farve.

Hæng et stort spejl bag den hvide sofa og måske en mindre spejl på siderne af rummet. Vælge en mørkere farve ramme, der står i kontrast til sofaen og tæppet.

•Brug indrammet kunst og familiebilleder binder rummet sammen og give det en integreret udseende. Vælg et udvalg af billeder i forskellige toner af træ, fra den lyseste blond til den mørkeste mahogni. Dette sortiment accenter beige af tæppet og giver en flot kontrast til sofaen.

•Tilføj nogle pop og farve til denne neutrale værelse med stribede gardiner. Når du vælger gardiner, afhente rummets hvide, sorte og træ toner og indføre farver, harmoniserer med denne ordning.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com