Hvordan man opbygger en plantageejer mur

January 21

Hvordan man opbygger en plantageejer mur

Håndtering af udendørs bygning og landskabspleje projekter kan selv blive en berigende oplevelse. Bygge din egen mursten plantageejer boks væggen, for eksempel, er et relativt simpelt projekt at fuldføre, og resultaterne er både funktionelt og æstetisk tiltalende. Hvis du ønsker at omdefinere din udendørs beboelsesrum eller blot forbedre en eksisterende gårdhave, overveje at bygge en mursten plantageejer boks væggen. En plantageejer boks væggen er en fantastisk måde at opnå beskyttelse af personlige oplysninger og definerer udendørs plads mens også give dig et sted at plante blomster og prydbuske.

Instruktioner

•Dig ud af en 6-tommer-dækkende og 3-tommer-dyb grøft omkring området hvor du planlægger at bygge din plantageejer mur. Renden vil være fyldt med beton oven på hvor du vil konstruere sider af plantageejer væg, så sørg skyttegrav som lange og lige så bred som den ønskede væg. Renden skal være så bred som længden af dine mursten, så hvis dine mursten er længere eller kortere end 6 inches, ændre dimensioner af renden efter behov.

•Fyld grøft med omkring 3 inches af beton. Overfladen af betonen bør nå jorden. Før vi går videre, Tillad beton til indstilles efter fabrikantens anvisninger.

•Applicer en 1-tommer lag af mørtel oven på beton langs en af de smalle sider af renden, sprede det med en murske. Tryk på din mursten forsigtigt ind i mørtel, positionering dem vandret, så de dækker fleste af de 6-tommer bredde af renden. Arrangere mursten side om side, med omkring 1/2-tomme plads mellem hver mursten.

•Spread mørtel på en 2 - eller 3-mund del af en af de længere sider af beton-fyldt renden, og fortsat lægge mursten ved at udføre samme procedure. Tilføje mere mørtel som nødvendigt, flytter hele vejen rundt renden, indtil det er helt dækket med et enkelt lag af mursten fordelt 1/2-inch apart.

•Fyld et morter taske med mørtel, og klem mørtlen i 1/2-inch hul mellem hvert par af mursten. Vær ikke bekymret, hvis en lille mængde af mørtel oser over siderne af mursten--bare bekymre dig saa fuldstaendigt som muligt at udfylde hullerne mellem murstenene.

•Spread et lag af mørtel 1/2-inch tyk oven på det første lag af mursten ved hjælp af din murske. Hvis du arbejder hurtigt eller har nogen til at hjælpe, kan du anvende det andet lag af mørtel hele vejen omkring plantageejer væg. Hvis du arbejder alene, men er det bedst at arbejde i små sektioner.

•Arrange en anden række af mursten på toppen af først, forsigtigt at trykke dem ind mørtel du bare sprede. Placer mursten i det andet lag, så de er centreret over 1/2-inch hul mellem mursten i første lag. Efterlad et 1/2-inch mellemrum mellem hvert par af mursten, som du arbejde din vej rundt om hele væggen.

•Fortsæt spredning 1/2-tommer-tykke lag af mørtel på murstenene og installere nye lag af mursten. Efter installation af et nyt lag af mursten, skal du bruge tasken mørtel til at fylde 1/2-inch huller mellem mursten med mørtel. Holde op med at tilføje lag af mursten, når planter væggen når den ønskede højde.

•Brush væk overskydende mørtel fra ydersiden af boksen plantageejer, ved hjælp af en stiv børste, og derefter tillade mørtel til at angive for 24 til 48 timer.

•Fyld dine mursten plantageejer boks med dit valg af havejord og tilføje uanset landskabspleje elementer du foretrækker. Du kan vælge at bruge din plantageejer væg som en blomst boks eller installere nogle stedsegrønne buske for at slå det ind i en mur, interimistiske privatliv.

Tips & advarsler

  • Tænke grundigt, før du vælger placeringen af din plantageejer mur. Hvis du har en udendørs terrasse, overveje at bygge en plantageejer boks mur langs en eller flere sider af gårdhave til at definere pladsen og skabe privatliv. Plantageejer boks vægge kan også bruges til at adskille én sektion af værftet eller gårdhave fra en anden.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com