Hvordan man opbygger en Platform for et medieværelse

May 4

Hvordan man opbygger en Platform for et medieværelse

Et medieværelse er en drøm for enhver film-kærlige hjem ejer. Tanken om, at du kan have filmaften og gøre det føles som en tur i teatret kan være spændende. Når du har flere personer over at se en film, kan du have problemer med at gøre sikker på, at alle har en god udsigt. Den bedste måde at løse dette problem er at opbygge en platform for at give nogle ekstra højde, så alle kan få et klart overblik over skærmen.

Instruktioner

•Opret en rektangulær ramme med de to stykker af 96-tommer 2 x 4 træ og to af 45-tommer 2 x 4 brædder. De kortere stykker af træ bør være mellem de større stykker og alle stykker bør hvile på deres 2-tommers side. Bruge en tømrer pladsen til at sikre, at alle vinklerne er 90 grader. Skrue rammen sammen ved at køre to skruer gennem siderne af de længere stykker i enderne af de kortere stykker.

•Measure 48 inches langs en af de længere sider at finde midten af rammen. Placer de resterende stykke af 45-tommer 2 x 4 træ inde i rammen på dette sted at skabe et center skinne. Skru denne brik til rammen ved at køre to skruer gennem siderne af 96-tommer-stykker i enderne af bandage stykke.

•Sæt stykket af 3/4-tommer krydsfiner på toppen af rammen. Skrue krydsfiner til toppen af rammen ved at køre skruer gennem toppen af krydsfiner i rammen og center stykke. Skruerne skal være fordelt ca 2 til 3 inches fra hinanden.

•Drej platformen over, så det hviler ovenpå krydsfiner. Placer et stykke 17 3/4 2 x 4 træ i hvert hjørne og på begge sider af centrum tandbøjle langs 96-tommer-stykker af træ. Disse er benet stykker til platformen og bør være placeret vertikalt, med bunden hviler mod krydsfiner. Skru disse på rammen af platformen ved at køre skruer gennem platform kant i siderne af benene.

•Drej platformen tilbage og drive skruer gennem krydsfiner ind i toppen af benene til at fastgøre dem sikkert på plads.

Tips & advarsler

  • Denne platform vil være 18 inches høj. Hvis du ønsker at have en højere platform, tilskåret længere ben stykker. Processen er den samme. Husk, når du går højere, skal du begynde afstivning dine ben sammen for at sikre deres stabilitet.
  • Du kan være fristet til at bruge spånplader eller en tyndere krydsfiner til at spare på omkostningerne. Disse typer af træ er generelt tyndere og kan bryde ud under vægten. For at holde folk på platformen sikker, bruge den tykkere træ.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com