Hvordan man opbygger en prædikestol Møbler Design

December 26

Hvordan man opbygger en prædikestol Møbler Design

Prædikestolen er podiet bruges af en præst under gudstjenester, der centrerer sig opmærksomhed fra menighed til præst og giver præsten et sted for hans noter og Bibelen. Din prædikestol design kan være så omfattende eller så simpelt, som du ønsker. En simpel, lightweight prædikestolen design gør det muligt for menigheden at have en næsten uhindret udsigt over højttaleren og giver mulighed for podiet skal flyttes til side, når fase er nødvendig af andre grunde.

Instruktioner

•Sæt din hastighed pladsen mod 4 x 4 indlæg, så at 45 graders vinkel af pladsen rører hjørnet af ene ende af træ. Tegne en linje langs 45 graders klinge af pladsen på træ med en blyant til at markere din vinkel. Skær langs denne linje med din rundsav.

•Fasten 24 x 24 tommer stykke krydsfiner til den flade ende af 4 x 4 indlæg med drywall skruer ved hjælp af din boremaskine og Phillips bit. Center post på krydsfiner og køre tre skruer gennem krydsfiner og ind i stillingen.

•Indstil krydsfiner på jorden med stillingen stående. Centrum af 36 x 24 tommer stykke krydsfiner på vinklet slutningen af post med langsiderne krydsfiner løber tværs over toppen og bunden. Vedhæfte krydsfineren til indlæg med tre drywall skruer.

•Sand hele podiet med din palm sander. Glat hver overflade og tørre væk støv med en ren, tør klud. Male hver overflade med emalje spraymaling til prime podiet. Tillade hver overflade til at tørre helt, før du tænder podiet og sprøjtning det næste overflade.

Tips & advarsler

  • Din prædikestol er nu klar til at blive dekoreret og sat på plads i kirken. Dette design giver mulighed for en maksimal visning af højttaleren og kan flyttes nemt til at rumme andre funktioner på scenen på din kirke.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com