Hvordan man opbygger en primitiv bænk

June 6

Bænke har været brugt i hundredvis af år som steder at sidde, steder til at arbejde, og steder at sætte varer til senere brug. Købe en bænk til en af disse anvendelser er dog ofte mere dyre end at bygge en selv. Eller det kan være at bænken bruges til et formål, der vil ende med at ødelægge den bænk, hvorved omkostningseffektiviteten ved køb versus bygge selv.

Instruktioner

•Measure tre fødder fra den ene ende af et stykke tømmer. Markere tømmer med en linje på den tre-fods længderetningen måling ved hjælp af blyant. Skåret stykke tømmer på denne måling, så du har to stykker tømmer måling 2 "x 4" x 3 ". Tage et andet stykke af tømmer og Gentag dette trin.

•Tag et stykke tømmer måling 2 "x 4" x 6", og måle det mærkning tømmer på 1' 2', 3', 4' og 5' på langs målingerne. Skære tømmer på disse målinger.

•Tag tre stykker af tømmer, der ikke er blevet beskåret, og bore to pilot huller gennem den smalle side af træ i hver ende af hver af stykkerne af tømmer. Disse huller skal være omkring 4 inches fra kanten af tømmer. Tage to stykker tømmer måling 2 "x 4" x 1 ", lægge dem fladt og plads disse 6 fødder fra hinanden. Lå 6' stykker af tømmer flade så at kanterne dække 1' stykker af tømmer. Line op 1' stykker af tømmer således at den lange kant på linje med de korte kanter af 6' stykker af tømmer.

•Carefully boremaskine gennem pilot huller af 6' stykker af tømmer til skabe pilot huller i 1' stykker af tømmer. Når de pilot huller har foretaget, vedlægge 6' stykker til 1' stykker med træskruer, således at der skabes toppen af bænken.

•Taking 3' stykker af tømmer, bore to pilot huller gennem den smalle side af træ i hver ende af hver af stykkerne af tømmer. Disse huller skal være omkring 4 inches fra kanten af tømmer. Flip toppen af bænken op og ned.

Justere en af 3' stykker af tømmer med en af de kanten af bænken top, således at den smalle del af 3' brik er vinkelret på en af kanten stykker af 6' stykke træ det er pålagt. Omhyggeligt bore gennem de pilot huller i 1' stykke af tabellen top, og fastgør 3' brik til 1" stykke. Gentag dette trin tre flere gange til at oprette benene på bænken.

•Tag, en af de resterende 1' stykker tømmer og centrere det løstliggende slutningen af en bænk ben. Juster den øverste kant af 1' stykke tømmer med toppen af løstliggende ben og bore et hul gennem både stykker af træ. Vedhæfte 1' stykke tømmer til benet ved hjælp af en træ skrue. Gentag denne proces tre gange til at oprette stabilisatorer for bænk ben.

Tips & advarsler

  • Altid bære beskyttelsesbriller når arbejdet med elværktøj.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com