Hvordan man opbygger en Privacy espalier

March 28

Hvordan man opbygger en Privacy espalier

Et espalier hjælper, beskyttelse af personlige oplysninger i din baggård eller haven fra naboer eller nysgerrig gazers. I stedet for at investere i en væg eller privatliv hegn, giver dette funktionelle og dekorative struktur privatliv og understøtter klatring vinstokke, således at der skabes en lodret have. Denne frodige grønne mur er en omkostningseffektiv måde at forbedre udseendet og appel af ydersiden af dit hjem og haven. Med de rigtige værktøjer i hånden, kan du bygge din egen espalier i stedet for at købe det fra en butik.

Instruktioner

•Indstil hvor du vil installere privatliv espalier så du kan bestemme en passende højde. Ideelt, en 6-fods høje espalier giver privatlivets fred uden at give det lukkede område en fort-lignende udseende. Dog beslutte højde afhængigt af dine behov.Også beslutte hvilken materiale, du vil bruge. Du kan bygge et espalier fra træ, PVC rør, metal stakes med tråd løber gennem dem eller bambus pæle. Men forbehandlet træ er den bedste løsning, da det har en naturlig ser der blander godt i en have.

•Purchase to 8-fod længe forbehandlet 2-af-4s til de lodrette stillinger din espalier og en præfabrikerede 4 af 8 fod gitter espalier ark fra din lokale hardware butik eller hjem stormagasin.

•Lay præfabrikerede gitter espalier ark på jorden. Måle 6 fod i længden og markere stedet med en markør. Udvide spot til anden enden ved at gøre en lige linje med en markør.Brug en håndsav eller rundsav til at skære over den markerede linje på arket gitter omhyggeligt.

•Lay begge 2-af-4s på en flad og selv jorden, parallelt med hinanden, fire fødder fra hinanden. Placer gitter ark over dem, deres toppe er selv og justeret. Bruge en tømrer niveau for at sikre de er alle niveau. De ekstra 2-fødder af hver 2 x 4 vil gå dybt ned i jorden for at støtte espalier og hold det oprejst.

•Brug beskyttende briller og ørepropper og boret flere 2-tommer træ skruer i gitter ark til at slutte den til en af 2 af 4 er placeret under det. De sidste skruer skal være 2-fod over de nedre ender af 2 af 4s.Gentag proceduren for at forbinde anden siden af arket gitter til den anden 2 af 4.

•Measure og mark placering på jorden for espalier polakker med pulveriseret kridt. Bruge en post hul gravemaskine eller en smal skovl til at grave to 2-fødder dyb-huller.

•Sæt 4 til 6 inches af grus ind i hullet for at afholde gitter polakkerne oprejst og sikre ordentlig regn kloakering.Lavere gitter i hullerne omhyggeligt. Bruge en skovl til at tilføje snavs tilbage i hvert hul, og tamp overfladen til at fjerne enhver luftlommer.

Tips & advarsler

  • Anvende en frakke eller to af udvendige maling til din espalier vil tilføje farve og beskytte det mod eksponering for naturlige elementer som sollys og regn.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com