Hvordan man opbygger en professionel regnmåler

September 21

Hvordan man opbygger en professionel regnmåler

Meteorologer bruge en regnmåler for måling af nedbør i en region. En regnmåler er en enhed, der opsamler nedbøren og giver nøjagtige målinger af hvor mange millimeter regn er faldet. Det er en simpel enhed bestående af en tragt, der indsamler vand i en kalibreret cylinder. Du kan konstruere en professional-stil regnmåler for at måle nedbør. Måling af nedbør er nyttig for bestemmelse af vanding krav for enhver plæne, have og gård afgrøder. Præcise målinger af nedbør kan hjælpe med at bestemme behov for ekstra vanding.

Instruktioner

•Measure diameter (d1) Tragt åbning til at bestemme regn samling område. Området kan beregnes ved hjælp af formlen 3.14 x (d1/2) kvadrerede.

•Measure diameter (d2) den måleglas. Området bestemmes ved hjælp af formlen 3.14(d2/2) firkant. Da åbningen af den måleglas er mindre end tragten, er det nødvendigt at formere mm af regn, der opsamles i cylinderen med en omregningsfaktor. Denne konvertering bestemmes ved hjælp af området formel cylinder / tragt område. Et eksempel ville være en 0,25 gange konvertering for som tragt område af 120 for cylinder / 480 for tragten.

•Sæt lineal til den måleglas. Nul målingen skal være flush (selv) med indersiden bunden af cylinderen for mest præcise målinger. Den fleksible plastik linealen kan viklet om cylinderen og fastgjort med elastikker. Båndet kan også bruges men kunne blive løst når det er vådt.

•Sæt måleglas ind i midten af den plastik krukke. Krukken skal være lidt højere end cylinderen. Krukken vil fungere som et overløb container og yde en støtte til at holde tragten.

•Sæt tragt i krukken med stilken indsat i cylinderen. Stammen vil bidrage til at støtte den måleglas.

•Sæt kaffefilter inde i tragten. Filteret vil forhindre snavs og andet snavs fra indsamling i den måleglas. Kaffe filtre er fordelagtig, fordi de optager meget lidt fugt og vil ikke påvirke nøjagtigheden af målinger. Regnmåler er nu klar til brug.

•Sæt regnmåler i et klart, fri af overliggende forhindringer. Regnmåler kunne placeres i et lille hul i jorden hvor det er understøttet, og vil ikke vælte. Det kan også være knyttet til en hegnspæl eller stang med ledning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com