Hvordan man opbygger en propan Grill

January 6

Hvordan man opbygger en propan Grill

Selv med mange propan gas grill på markedet, kan du konstruere din egen. Mange griller stadig blusse op og brænde fødevarer. Nogle er for store til at grille til en eller to personer. Du kan nemt konstruere en kompakt gasgrill, som vil tilberede en førsteklasses måltid uden at brænde det. Med et par punkter du har på hånden eller nogle billige købte varer, kan du bygge din egen propan gasgrill.

Instruktioner

Hvordan man opbygger en propan gasgrill

•Tag rustfrit stål brænder og regulator/blænde modul fra din bordplade gasgrill.

•Drej potten på hovedet ned og blyant en koncentrisk cirkel på bunden, omkring en tomme i fra den ydre omkreds af puljen. I din boremaskine så boret seks jævnt fordelt 1-inch diameter huller i bunden af puljen på 12, 2, 4, 6, 8 og 10 på urskiven på cirklen, bruge en 1 tomme bi-metallic hul.

•Drill en anden 1-inch diameter hul i siden af den stadig-inverteret pot omkring 1 1/2 inches fra bunden. Bor tre ¼-tomme huller på den nederste cirkel på 1, 5 og 9 klokken stilling. Bore to mere ¼-tomme huller i siden af pot en-og-en-halv inches fra hinanden overfor enkelt side one-inch hul. Drej potten højre side og bor tre mere ¼-tomme huller med 120 graders intervaller en tomme ned fra den øverste kant af puljen. Indsæt udefra rustfrit stål skruer gennem alle fem huller i siden af puljen. Sikre hver med en ¼ tommer af 20-tommer rustfri møtrik på indersiden.

•Drill en enkelt ¼-tomme hul i bunden af den rustfri skål. Indsæt en skrue med den første møtrik ¼-tommer fra slutningen. Tråd den anden møtrik fra inde og Spænd møtrikkerne sammen.

•Thread nuts præcis en-og-en-halv en inches over på de resterende tre skruer og Indsæt i de tre 1/4 tomme huller i bunden af puljen. Tråd resterende tre nødder på disse skruer indefra og Spænd møtrikkerne sammen. Justere nødder, indtil alle tre skruer stikker op fra bunden af gryden ca 3/4 af en tomme. Stå grill på disse skruer inde i gamle bradepande eller folie pan.

•Sæt brænderen tube fra inde i puljen gennem en tomme hul og indstille brænderens brede ende på toppen af to nederste skruer. Invertere flavorizer bar på toppen af brænderen. Sted grill rist på toppen af de tre øverste skruer.

Tips & advarsler

  • Coat grill gitter med madolie til at holde mad fra stikning.
  • Brug din metal madlavning tang til at fjerne coveret af sin skrue
  • Som med alle grill, aldrig bruge utætte eller defekte grill-udstyr.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com