Hvordan man opbygger en Pull-bag tanken sprøjte

January 8

Hvordan man opbygger en Pull-bag tanken sprøjte

Slæbe en tung tank sprøjte omkring din have, især når den er fuld, kan trække en muskel og bære dig. Opbygning af en brugerdefineret rullende rig for en tank er en mulighed, men ved hjælp af en færdiglavet kombination af værktøjer og stropper til at tillade brug med mere end én tank er bedre. Dette tillader dig at holde forskellige kemikalier i forskellige bassiner, mens bruger de samme hjul flæng. At holde tyngdepunktet lavt overførsler vægt til de hjul, tillader brug af meget større tanke og et udvalg af håndpumper eller elektrisk pumpesystemer.

Instruktioner

•Measure området fragt læbe nederst i hånd lastbil med en værftet stick.

•Klippe et rektangel størrelsen af lasten læbe ud af gummi anti-slip mat, ved hjælp af saks.

•Spray kontakt cement på den ene side af gummi mat og på last læbe. Tillad for at tørre indtil begge overflader er tacky. Forsigtigt lægge måtten på lip i en rullende bevægelse, begyndende med en kant. Du vil ikke kunne flytte måtten, når det gør kontakten, men du vil være i stand til at trække det op til at starte forfra, hvis du gør det hurtigt.

•Indstil tank ned på læben, lunt mod den opretstående del af hånd lastbil.

•Hook en belastning strop omkring stolper og over toppen af tanken, men landbrugspolitiks fyldstof, og spænd den med skralde. Trim off overskydende rem med en saks. Gentag med en anden rem i bunden af tanken. Fyld tanken og teste den.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com