Hvordan man opbygger en pyramide espalier

February 12

Hvordan man opbygger en pyramide espalier

En ny gitter understøtter mange typer af planter. Voksende eller aktivering af klatring grøntsager eller blomster til at vokse omkring espalier er et stort skridt mod at sikre deres succes. En simpel pyramide struktur gitter er omkostningseffektivt at producere, og nemme at konstruere.

Instruktioner

Bygning af espalier

•Forbered bambus pæle. Fire 5-fods, mellemstore hærdede bambus pæle er påkrævet. Du bør kunne finde disse på et havecenter, men du kan nemt gøre polakkerne ved at skære ned stærk bunden sektioner fra eksisterende bambus planter hvis du har dem tilgængelige. Skære bambus lige over node af stilken. Dette stopper vand fra at komme ind i rummet mellem væggene og rådnende polakkerne, når de sidder i plæne eller haven, efter du har bygget espalier. For at helbrede bambus, tør dem i et varmt og ikke-fugtige miljø for seks til tolv måneder.

•Forbered område for din espalier. Fjern overskydende snavs eller jord at flade jorden med skovl. Bambus espalier vil også arbejde omkring eksisterende plantageejere hvor sten, træ eller beton gulvet gør for en fremragende no-rot fod.

•Form pyramide struktur med tremmer. Spore en firkant på jorden, og placere i slutningen af hver stang på et hjørne af pladsen. Indsamle de fire andre ender af stangen i center pladsen over pladsen.

•Tilslut poler til at danne rammen. Sætte på handsker og wrap wiren i en uret bevægelse rundt om enderne af polakkerne. Start seks inches fra toppen af polakkerne. Væve wiren gennem fire enderne og omkring sig selv til at danne en stram pakke, der vil gøre det muligt for polakkerne at holde deres pyramideform hele vejen til jorden og deres respektive fire hjørner. Skære wiren med en bidetang, når indpakningen øverst er fast.

•Opret espalier cross indpakning. Sikre ene ende af ledning til den øverste indpakning og arbejde det ned på længden af polakker. Wrap i en spiral med uret bevægelse, standse op og tilslut ledningen til bambus, når du kommer til en node. For at forbinde wiren, simpelthen wrap tråd to gange omkring en af knudepunkterne inden den fortsatte ned til den næste pole. Stop seks inches fra jorden og klip ledningen og pak det til selv at danne en selvstændig stramning knude.

•Anbring pyramide espalier. Du vil e stand til at flytte det, da ledningen vil holde polakkerne på plads. Sted espalier over en eksisterende klatring plante eller grøntsag.

Tips & advarsler

  • Sørg for at holde handskerne, når du arbejder med wiren. Ru cut enderne af wire kan nemt forårsage skade.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com