Hvordan man opbygger en Rack med rørfittings

January 22

Hvordan man opbygger en Rack med rørfittings

Der er to grundlæggende design stilarter, der kan opnås med en rack, lavet af rørfittings. Hvis du vælger kobber eller messing rør, vil dette fremkalder en form for victorianske føler, især hvis du gør en gryde rack, som rør blev jævnligt forladt eksponeret i køkkener i denne æra. Hvis du vælger stålrør, vil dette give en mere moderne, industrielt look. Uanset hvad, gør en rack fra rørfittings er ukompliceret og du kan lege med design, at sætte sammen og tage fra hinanden efter behov.

Instruktioner

•Kontrollér et gitter til rack af forbinder rør stykker med rør stik. Bruge hjørne stik på hjørnerne, tre-måder på de sider og fire-vejs stik til at forbinde punkterne tværs af nettet. Dette passer til en væg eller loft monteret rack. Du kan gøre gitter af rack til de dimensioner, der passer til den tilgængelige plads.

•Sæt to rør ophæng for væg eller loft på hver side af gitteret rack. Nogle monterer du kan glide over røret; andre skal være skruet i. Hvis du har sorten skruen, bruge en metal borehoved og de skruer, der ledsager mounts.

•Anbring rack på væggen eller loftet. Brug en plan for at sikre, at det er lige hvis på væggen. Bore 2 tommer skruer gennem skruehullerne på mounts i studs bag væggen eller loftet.

•Sæt S-kroge til rør til at hænge ting fra rack.

Tips & advarsler

  • Hvis du påtænker at hænge tunge genstande fra et loft monteret rack, bruge skifte bolte, der går lige gennem loftet studs i stedet for skruer.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com