Hvordan man opbygger en ramme for din Walk-in bruser

January 11

Walk-in shower rammer giver dig en grundlæggende struktur, som din Brusevægge er bygget. Den åbne karakter af walk-in rammen gør det muligt at konstruere det med nogle grundlæggende tømmer, der kan købes på din typiske tømmerhandlen eller lokale hjem forbedring butik. Walk-in rammer er ideel til brusere placeret i indhegninger hvor bøtter engang fandtes og de omkringliggende mure egner sig til enkle installation af flise eller andre fabrikerede bruser belægninger.

Instruktioner

•Measure plads til din brusekabine omhyggeligt at bestemme den nøjagtige dimensioner du vil bruge til at bygge den. Også træffe beslutning om et design, såsom hvorvidt bruseren vil have en bænk i det eller ej. Hvis du vil installere en bænk, anbefaler Tim Carter Ask Builder hjemmeside minimum bruser bredde på 30 inches og en længde på 48 til 54 inches at tillade plads nok til en plads.

•Klart ud den eksisterende plads hvis du fjerner en balje eller andre badeværelse komponenter såsom vask eller toilet. Disse skal være ude af vejen, før du fortsætter.

•Divide posten måde af bruseren i to halvdele og markere en plet på gulvet hvor den halvvejs mark er. Tegne en 4 x 4 pladsen omkring mærket med mark præcis i midten af pladsen. Bor et hul på denne halvvejs til at tjene som en pilot hul. Hvis du arbejder på en betonplade, skal du tage en lidt anden tilgang.

•Klippe 4 x 4 hul ved hjælp af en stiksav. Måle og skære en 48-tommer 4 x 4 stråle til at indsætte i hullet. Du vil have kravle under huset at tillægge et gulv tværbjælke strålen. Gør dette, efterlader ca 36 inches af strålen udsat og stikker ud af gulvet. Tillægge tværbjælke bruge selvskærende træskruer strålen. Tage små niveau med dig, når du går under huset. Forsøge at sikre, at den stråle sidder på 90 grader eller som tæt som muligt.

•Measure afstand fra din 4 x 4 indlæg til bagsiden og forsiden væggen i dit brusebad. Skær to 2 af 4s til lå på gulvet mellem stillingen og væggen. Nail disse til trægulvet. Hvis du har en betonplade, bore huller med en murværk bolt og bolt ned bestyrelser ved hjælp af murværk bolte. 2 x 4 bør bagstolper op mod 4 x 4.

•Measure afstand fra toppen af 2 x 4 på gulvet til toppen af 4 x 4. Skær to flere 2 x 4 tommer boards denne længde. På halvvejs mellem 4 x 4 og bagvæggen af bruseren, nail en 2 x 4 så der står lige op og parallel til 4 af 4. Søm de andre 2 x 4, på samme måde, men mod bagvæggen.

•Measure og skære en yderligere 2 x 4 til at sidde på toppen af 2 af 4s og 4 x 4. Drive 3-tommer galvaniseret stål negle gennem 2 af 4 ned i enderne af de andre boards.

•Klippe to 2-by-8 tommer bestyrelser til at passe mellem de to 2-af-4s og den midterste 2 x 4 og 4 x 4. Placer trælim på slutningen af hver af disse og derefter skrue dem sammen ved hjælp af 3-tommer selvskærende træskruer. Disse stykker skulle sidde på deres side og på toppen af 2 af 4, der du naglet til gulvet. De vil tjene som en støtte til resten af rammen og en ekstra læbe i bunden af bruseren.

•Measure afstanden mellem 4 x 4 og den forreste væg af bruseren. Skær to flere 2 x 4 brædder til at lægge fladt på den plads, hvor bruseren løsning vil være. Lim og søm disse bestyrelser til andre 2-ved-4. Søm en i sted og derefter placere andet oven på først. Også negle drive diagonalt gennem 2 af 4s i front brusebad mur stud og ind i den 4-af-af. Disse bestyrelser vil fungere som læbe for bruseren døren og vil hjælpe størkne resten af rammen.

•Finish fra dit brusebad med dækningen af dit valg, hvad enten det er en cut-til-fit fabrikerede brusekabine eller flise. Hvis du vil tilføje flise, du bliver nødt til at tage yderligere skridt til at give en overflade for bruseren flise, ellers din brusebad ramme vil være komplet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com