Hvordan man opbygger en reol i en døråbning

December 17

Hvordan man opbygger en reol i en døråbning

Udnytte en uønsket døren ved at omdanne det til en reol. At skabe en reol fra en døråbning er ganske enkel, som den ramme og struktur af reolen er allerede der i rammen af døren, så det bliver et spørgsmål om montering af hylderne i døren til at fuldføre konverteringen. Bygge en reol i en døråbning vil ikke kun udnytter en ellers spildplads, men vil skabe mere lagerplads eller vise plads i rum.

Instruktioner

•Measure højde på døren. Opdele højden af antallet af hylder, ønskede på din reol. Dette vil give dig afstanden mellem hver hylde. For eksempel, hvis du har en 72-tommer døråbning og seks hylder, bliver hver hylde 12 inches fra hinanden. Foranstaltning og mark hylde afstand langs begge sider af døren med et niveau, så du kender linjerne er lige og vandret.

•Measure dybde af døråbning sider. Klip 1 x 2 tommer tømmer i stykker 1-1/2 inches kortere end dybden i døren. Skær så mange som du har mærker på døren sider.

•Sæt hvert stykke af 1 x 2 tommer tømmer på en af linjerne i døråbningen siderne og sikkert det på plads med tre til fire 3-tommer skruer jævnt fordelt langs længden. Der bør være så mange par 1 x 2 tommer tømmer som ønskede hylder. Disse er klamper for at holde på hylderne i døren reol

•Klippe to stykker af 1/2-tommer krydsfiner for hvert par af klamper. Hvert stykke bør måle bredden af døren af dybde minus 1 1/2 inches. For eksempel, hvis døren er 36 inches lang og 10 inches dyb, bør hvert stykke krydsfiner 8 1/2 inches af 36 inches.

•Sæt et stykke krydsfiner på toppen af det første par klamper. Kanterne af krydsfiner bør flugter med enderne af klamper. Sikkert på plads med tre til fire jævnt fordelte 1-tommer skruer gennem krydsfiner i spiken.

•Sæt et andet stykke krydsfiner nedenunder klamper, således at klamper er klemt inde mellem krydsfiner. Sikre bunden af hylde på plads, som du gjorde toppen, svimlende skrue placering. Gentag for alle spiken par.

•Measure tykkelse på hylderne fra toppen af de top brikker af krydsfiner til bunden af det nederste stykke krydsfiner. Da 1 af 2 tømmer er lidt tyndere end 1 tommer, og 1/2-tommer krydsfiner er ofte lidt mindre end 1/2 tommer, samlede tykkelse varierer, men bør generelt lidt mindre end 2 inches tyk.

•Klippe to stykker af 1/2-tommer krydsfiner til tykkelsen af hylder af længden på hylderne. For eksempel, hvis din hylder 1 6/8 tommer tyk af 36 inches, skåret to stykker krydsfiner for hver hylde er 1 6/8 af 36 inches.

•Sæt en stribe på hver side af hylde, dækker over kanterne af hylde øverst og nederst, og helt skjule spiken på hylden. Fastgør stripsene med 1-tomme skruer drevet hver 3 til 4 inches på toppen og bunden af stripsene. Gentag på alle hylder, så at hylderne ser solid, og alle klamper er skjult.

•Fyld synlige skruehuller med træ putty og skrabe over toppen så putty er flad. Lad det tørre, før maleri på hylderne.

Tips & advarsler

  • Hvis du ønsker at sætte en tilbage på reolen, forlade plads nok på den ene side for en ark af 1/2-tommer krydsfiner til ryg, samt drywall, hvis du vil helt overskygge døren fra den ene side ved at placere drywall over opbakning. Hvis du lægger drywall i, skal du muligvis fjerne trim omkring døren fra siden.
  • Kun gøre ekstra, uønskede døråbninger til reoler. Disse er typisk anden indgangspunkter i rum, hvor der anvendes sjældent.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com