Hvordan man opbygger en robust bænk med enkle værktøjer

December 23

Ingen lille hjørne flugt i din værftet ville være komplet uden en havebænk. Du behøver ikke at eje en omfattende carpenter's workshop for at udforme en enkel og robust bænk til din værftet. Du kan oprette en utilitaristisk stykke til siddepladser, der vil vare i årevis brug kun simpel nybegynder værktøjer. Pletten det, lak det eller lade det almindeligt at vejret i elementerne, afhængigt af hvordan du ønsker din værftet at kigge.

Instruktioner

•Spørg tømmer værftet personale til at skære din brædder på langs, skaber en serie i strimler, der måler 1 1/2 inches af 1 3/4 tommer.

•Klippe ni strimler foranstaltningen 36 inches lang. Skære to af disse strimler i halvdelen, strimler at oprette fire mindre måling 18 inches lang. Cut fire strimler denne foranstaltning 4 inches lang. Skær to strimler denne foranstaltning 24 inches lang.

•Lay en længere stribe på jorden med 1 3/4 side opad. Lægge en anden stribe på toppen af det, matchende kanterne. Pund 8d negle gennem den øverste stribe ind i den anden strip, sømning de to strimler sammen. Bruge fem negle på selv steder på tværs af strimlen for en sikker hold. Disse er de første to strimler i bænk toppen.

•Lay en 4-tommer stykke oven på den højre ende af den anden strip, oprettelse af et tredje lag. Nail denne brik på plads. Placer et af 18-tommer-stykker i sted næste, vinkelret på banerne. Strimler kører vandret og dette stykke vil være lodret, med den ende niveau med toppen af bænk strimler. Dette er den første kamp på bænken. Nail ben på plads.

•Sæt en 24-tommer strimler næste i rækken, så en anden ben og slut rækken med en afsluttende 4-tommer stykke. Placer flere negle på hvert stykke at holde dem alle sikkert, og butt alle træstykker sammen stramt i denne række. Du vil have omkring 1/2 tommer udhængende på venstre kant. Må ikke bekymre dig om dette, du gjorde ikke regnefejl.

•Nail på tre mere 36-tommer strimler at oprette tre flere lag til toppen af bænken. Opret endnu et lag bestående af benet stykker, derefter tilføje de sidste to 36-tommer strimler.

•Saw fra de to fremspringende stykker i enderne af ben rækker til at skabe en glat ende til bænken.

•Sand alle bænk overflader med medium sandpapir, derefter afslutte det ud med et fint sandpapir.

Tips & advarsler

  • Male bænken, lak det, bejdse den eller overlade det til vejret. Denne chunky bænk vil se godt ud med mange forskellige overflader.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com