Hvordan man opbygger en Rock haven med sukkulenter

July 28

Hvordan man opbygger en Rock haven med sukkulenter

Rock haver har spredt deres charme i landskaber over hele verden. Det grundlæggende koncept er at efterligne terræn af høje bjerg planter i deres naturlige, klippefyldte omgivelser. Her er nogle oplysninger om, hvordan til at bygge og designe en rock haven ved hjælp af sukkulenter.

Instruktioner

•Rock haver er befolket med lavtvoksende planter som putte op til forskellige klippeformationer. Når du opbygger din rock haven vil du gøre for at give fremragende dræning. Konstruere lavere lag af knust sten, grus og sand, så vandet vil løbe igennem nemt. Planter, der vokser i klippefyldte områder og højere luftlag er ikke behageligt at have fødderne sidder i mudder eller fugt. Selv om du ikke genskabe en reel højtliggende rock haven, jeres stadig skal se overbevisende og planter skal stadig fremragende dræning.

•Hvis du vil indstille scene for din rock haven Vælg interessant flotte klipper. Sten indsamlet lokalt er tilbøjelige til at blande i godt med dine omgivelser. Hvis du køber eller bringe i sten fra andre steder, prøv at holde til et begrænset sortiment eller rock Farvetype, så haven ser sammenhængende. Sten ser bedst placerede i grupper af ulige numre som en eller tre. Du kan endda stå et smagfuldt på udgangen. Og varierer i størrelser.

•Der er et udvalg af interessante og farverige planter, der vil se godt ud og trives i en rock haven. Sukkulenter er planter tilpasset klogt i at holde vand i deres blade og stængler. Mange af dem kommer i dekorative former og farver, og nogle har endda meget prangende blomster i lyse farver.

•Prøv plantning af lav spredning sedums for at oprette krybende måtter af grønne tekstur spækket med farverige, flowerful stjerner. Klumper af "Høne og kylling" (Husløg) planter tilføje blomsterlignende rosetter af grønt, er ofte rødmede med lyse farver, pels eller fuzzy frynser. Forsinkes nogle lodrette avlere du kan hyggeligt op til klipperne. Prøv nogle 'Blå pinde' (Scenecio) eller 'Blyant' Euphorbia for at tilføje spænding.

•Den usædvanlige og fascinerende teksturer, former og farver i sukkulenter gøre en perfekt folie til mineral af sten i en rock haven. Og forskellige usædvanlige former og størrelser, der tilbydes af disse vand-lagring planter gøre for en variabel mosaik af levende design. Tilføj stjerne gule og hvide blomster eller toppe af lyse orange, røde eller Rosa, når nogle af disse sukkulenter blomstre, og du kan bygge en spektakulær klippehave med sukkulenter. Som en bonus er de fleste sukkulenter nemme at passe, der kræver sol eller skygge og forholdsvis lavt vand.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com