Hvordan man opbygger en Rock kant

June 17

Hvordan man opbygger en Rock kant

Rock grænser i haven ikke kun ser rart, men de tjener også et praktisk formål. Grænser placeret omkring blomsterbede og veje vil holde græsset i at vokse ind i blomsterbedene og vil også hjælpe med at holde folk fra at træde ind i haven. Rock grænser er meget alsidige og vil passe omkring hvilken som helst størrelse eller form. Brug stor flod sten eller flad sten til at oprette en kant, som du kan gå over med en græsslåmaskine.

Instruktioner

•Measure af haven du opretter en rock grænsen for perimeter. Læg mærke til disse målinger, når du går til haven forsyning butik for at vælge stenene - stenene skal passe stramt ved siden af hinanden og dækker hele omkredsen.

•Spray maling rundt om i haven, der angiver, hvor bred den sten grænse vil blive. Bredde af grænsen afhænger af størrelsen af de sten, der anvendes.

•Klart området mellem haven og linjen spraymaling. Bruge en skovl til at grave et par inches under græsset, fjernelse af sod. Dette vil give klipperne et lille skyttegrav til at sidde og vil sørge for, at klipperne er sat på plads

•Sæt sten i en linje fra den ene ende til den anden, og sørg for hver enkelt passer stramt mod næste. Hvis du bruger underligt sten formede flod sten du måske nødt til at bruge metoden trial and error for at finde to at interlock sammen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com