Hvordan man opbygger en Rock scene i et kælderrum

December 5

Kældre og garager er ofte generalprøve tilflugtssteder for rockbands i hele landet. Kældre har ofte plads til en musikalsk optræden og giver samtidig nogle lyd buffering at forhindre, at støjen breder sig i hele resten af huset. En kælder behøver ikke at være en kedelig, kedelig placering. Opbygge en rock scene i kælderen giver dig et visuelt imponerende sted at arbejde på din musik, og du kan også holde din egen lille viser foran et publikum.

Instruktioner

•Indstil dit musikalske instrumenter og forstærkere på kælderetage så du ved hvor meget plads du har brug for til at rumme alt. Måle rummet omkring omkredsen af resultater plads med et målebånd. Dette afslører minimumstørrelsen på din stage.

•Saml Laminat Gulvbelægning stykker så laminatet dækker den plads du bare måles. Laminat stykker typisk glide ind i hinanden som en nøgle og derefter ene dias lidt at låse brikker på plads. Laminat er en attraktiv og holdbar gulve option, der fungerer godt for iscenesættelse.

•Plug i halogen lys på forsiden og bagsiden af scenen og ændre farver ved at tape belysning geler over forsiden rist af hver enkelt. Dette giver din stage mere produktionsværdi. Lysene kan findes på isenkræmmere. Fordi lysene er lyse, undgå undersøger dem, når de sætte dem op og sigte dem omhyggeligt, så de ikke forstyrrer bandmedlemmerne, da de spiller.

•Sæt cykelstativer rundt laminatet og lys så folk, der ser rehearsal eller ydeevne holdes væk fra scenen, sig selv og eventuelle elektriske ledninger, der kan forårsage skade. Tape ledninger og kabler til gulvet med gaffatape for at forhindre snubler ulykker.

•Tilføj en tåge maskine til en stikkontakt, hvis du har adgang til en og have tilstrækkelig ventilation i kælderen. Dette tilføjer en anden virkning at gøre din stage mere imponerende for et live publikum.

•Indstil op en video kamera på et stativ over scenen så du kan filme forestillinger og prøver. Placere flere cykelstativer i nærheden af kameraet, hvis du sætter i et levende publikum til at forhindre stativ fra at få slået.

Tips & advarsler

  • Kontrollere forretninger i kælderen kan håndtere magt behov af dine lys, forstærkere og elektrisk udstyr inden du begiver dig det hele op at forhindre risikoen for blæse en sikring.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com