Hvordan man opbygger en rød eg spisebord

December 13

Projekt om at opbygge et spisebord kan forbedres, når du laver beslutningen om at bruge rød eg. Rød eg tilføjer til skønhed, holdbarhed og enkelhed til ethvert stykke af møbler. Til toppen det off, kan en håndlavet spisebord lavet af rød eg virkelig blive en familie arvestykke at blive afsagt i årtier uden at miste dens kvalitet eller værdi. Bedste show off eg, et klassisk og simpelt design for en tabel skaber rene linjer og lader eg ses. Med lidt dygtighed eller træbearbejdning ved, hvordan nogen kan opbygge en solid rød eg spisebord.

Instruktioner

•Opret en firkant med fire 3-fod 1 x 6 tommer rød eg bestyrelser. Dette vil være støtten. Nail brædderne sammen og bruge trælim langs leddene for ekstra holdbarhed.

•Indstil en 3 x 3 tommer ben inde i et hjørne af rammen. Benene skal være 3 fod lang. Line op benet så toppen er flugter med kanten af rammen. På dette tidspunkt skal det ligne en hovedet bordet. Nail benet til rammen med to søm på hver side af benet. Tilføje lim, hvis det ønskes.

•Gentag processen for de andre tre ben. Hvis du vælger at bruge lim, så lad det tørre helt, før flipping tabellen. Efter flipping tabellen, Sørg for tabellen er niveau. Hvis tabellen er stenet, sand ned nogen ben, der synes at være problemet, indtil Tabellen er robust.

•Indstil fem 5-fods 1 x 8 tommer plader over toppen af rammen. De skal være fordelt jævnt, om 1/4 tommer fra hinanden og har lige udhæng på siderne og top og bund. Vedhæfte de top bestyrelser til rammen ved sømning to negle pr. brædder hele vejen på tværs af tabelbredden, langs top og bund.

•Sand tabellen langs top og kanter indtil det føles glat. Tilføje et klart frakke eller rød eg pletten vil hjælpe accent skønhed af rød eg top og vise sit udseende.

Tips & advarsler

  • Rød eg er ikke anbefalet til tabel ben på grund af omkostningerne ved sådanne store boards. Men det er en mulighed, hvis du ønsker at bruge den.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com