Hvordan man opbygger en røde orm boks

July 15

Hvordan man opbygger en røde orm boks

Vermiculture eller kompostering med orme, stigende popularitet som mennesker er klar over værdien af orme til at reducere mængden af affald deres husstand producerer. Orme nedbryde køkken scraps i rige, mørke jord, der kan være spredt på haven senge til at give næringsstoffer til vegetabilske planter og blomster. Røde orme, også kendt som "røde wiggler," "brandling" eller "gylle" orme, er velegnet til vermiculture kompostering. Efter at konstruere din boks, linje det med fugtig avis og fyld den med 2.000 røde orme for hver et pund af frugt og grøntsager skræller, æggeskaller, te og kaffe grunde, planlægger du at kompost.

Instruktioner

•Klippe fem stykker af 5/8 tommer tyk CDX krydsfiner så at de to første måler 35 5/8 inches længe ved 12 inches bred; de næste to 23 3/8 inches lang af 12 inches lang og de sidste 36 inches lang 24 inches lang.

•Opret en ramme fra de første fire stykker af træ så at det måler 35 5/8 tommer lange af 23 3/8 inches bred og 12 inches høj. Hammer fire sider sammen med 2 tommer udendørs negle.

•Rest ramme på toppen af 36 tommer lange af 24 tommer bredt stykke krydsfiner og hammer dem sammen med flere 2 tommer udendørs negle.

•Drill 12, 1/2 tomme huller med din boremaskine og vedlagte 1/2 tommer bore bit i fire rækker af tre huller på tværs i bunden af ormen bin at tillade luftstrømmen gennem bin. Sprede fugtig avis i bunden i bin. Placer køkken scraps og orme oven på avis-sengetøj.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com