Hvordan man opbygger en Rope osmanniske

September 6

Hvordan man opbygger en Rope osmanniske

En pouffe-stil reb osmanniske tilføjer trendy pouffe design med lige så ønskeligt tekstur af rebet til at skabe et holdbart og attraktive reb skammel. Disse høj stil puffer vises i designer showrooms men priserne kan være en smule stejl. Heldigvis kan du lave din egen reb skammel for en brøkdel af omkostningen og det vil se lige så god. Gør et reb osmanniske er en af de nemmere polstring projekter.

Instruktioner

•Sæt en større plastic mælk kasse op og ned over en runde krydsfiner cirkel. Du kan finde både mælk kasser og krydsfiner cirkler på hjem forbedring butikker. Cirklerne skal være større end toppen af mælk kasse.

•Drill huller gennem mælk kasse og træ cirkel. Placer bolte gennem træ og kasse og fastgør med nødder. Gentag for de øverste og nederste side af kassen.

•Spray top træ cirklen med spray klæbemiddel og tryk pude skum på cirklen. Skær skummet omkring den cirkel ved hjælp af en elektrisk udskæring kniv. Du kan bruge en savtakket kniv som et alternativ.

•Klap quilt batting så at det er 8-10 inches tyk og lang nok til at ombrydes omkring sider af osmanniske. Sy enderne sammen med nål og tråd at holde pladevat i stilling. Fold quilt batting så at det er 4 inches tyk og lang nok til at ombrydes omkring den polstret skammel. Ombryde over den første sæt pladevat. Træk din anden pladevat indpakning stram og forme det over osmanniske at gøre en runde form ligner en tomat. Putte ekstra fylde eller pladevat i enhver bløde pletter eller huller at udfylde figuren. Sy enderne af pladevat sammen for at gøre indpakningen sikker.

•Sæt et enkelt lag af pladevat stor nok til at dække det hele osmanniske på arbejdsbordet. Placer den osmanniske skum side ned over pladevat. Trække pladevat fast til undersiden og hæftning. Hæfte fra top til bund, fra venstre mod højre. Drej osmanniske et par inches og Gentag indtil pladevat er spændt fast og hæftes stramt. Trim off overskydende pladevat.

•Klippe et stykke af tunge jute i tabellen arbejde, der er større end osmanniske. Hæft jute til den osmanniske efter samme teknik, der anvendes med pladevat.

•Whip hale af din reb. Tråd en polstring nål med kraftig tråd. Indsætte nålen gennem reb 1 tommer fra slutningen. Hold enden af rebet tapede indtil du når båndet. Bringe tråd omkring rebet tre eller fire passerer at holde tråde jævnt linet op. Passere nålen igennem midten af rebet og wrap tre eller fire gange. Fortsætte den piercing og tekstombrydning proces, indtil du nå 1/8 tomme fra enden af rebet. Tie off din tråd.

•Sæt flødeskum slutningen af reb på øverst i midten af osmanniske. Tråd en større, buede polstring nål med brun tunge tråd, der passer til farven af jute og reb. Knude i slutningen af tråden. Opdrage nålen gennem jute fange en lille del af de reb fiber, der er tæt på jute. Sy et par sting sikring afsnittet flødeskum til jute.

•Bend reb dig ind i en skarp 90-graders Drej. Bruge en klemme til at holde rebet mod afsnittet du syede ned. Fortsætte med syning omkring ydersiden bunden af rebet vedhæftes jute. Når du når til slutningen af området fastspændt, bøje reb omkring de to stykker af syet reb. Bruge klemmen til at holde rebet, hvis det gør det lettere, når du syr. Fortsætte i en spiral reb udad og syning det til jute, bevæger sig hen over toppen og ned ad siderne indtil den hele osmanniske er dækket.

•Tape din reb før skære det. Pisk din ende. Sy ende af tovet langs bunden uden for kanten af osmanniske. Slå osmanniske hovedet. Skære en cirkulær stykke af jute bred nok til, at du kan slå kanter under 1/2 tommer og korte over undersiden af osmanniske. Dette vil give dit bunden en lækker finish.

Tips & advarsler

  • Brug jute type reb til en stærk naturlige udseende med masser af tekstur. Det bør ikke være for groft, hvis du ønsker at sidde på den. Ved at sikre reb til jute, osmanniske kan være sad, rebet kan bevæge sig med stoffet og forblive i den ønskede position.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com