Hvordan man opbygger en Rope trisse Hoist

August 16

Giver en mekanisk fordel for løft, reb hejseværker, også kendt som blok og tacklinger, Tillad en person at løfte flere gange sin egen vægt. Hejseværker opnå fordelen ved at sprede belastningen, knyttet til hoist, jævnt mellem hver reb afsnit kører gennem remskiver. Det større antal reb sektioner jo større løft evne. Bygge en simpel reb trisse hoist med en enkelt nederste blok knyttet til en dobbelt top blok vil skabe en fire-til-en hejse fordel.

Instruktioner

•Sæt en dobbelt- og enkeltværelser blok--en dobbelt blok har to remskiver og en enkelt blok med en trisse--på en tabel eller workbench. Arranger blokkene med større top øjnene af blokkene peger væk fra hinanden, og de mindre bunden øjne på de blokke, der vender mod hinanden.

•Uncoil en længde af rebet mindst fire gange så længe som afstanden til at løfte byrden over jorden. For eksempel, vil hejse et objekt til en højde på 10 fødder kræve et minimum af en 40-fods reb.

•Thread ene ende af rebet gennem enten af remskiver på dobbelt blok. Bringe rebet fra dobbelt blokken gennem remskive på den enkelt blok. Kør rebet tilbage fra en enkelt blok gennem den anden remskive på den dobbelt blok. Binde ende af rebet ud til den lille øje af en enkelt blok--øjet vender den dobbelt blok--med en tredobbelt halvår-valsen knude.

•Tie større øjet af dobbelt blok med et stykke reb til en fast overhead struktur, såsom en stråle, spær, tværbjælke eller træ gren. Trække ned på den enkelt blok indtil det hviler på jorden. Binde belastning for det store bund øje af en enkelt blok med et kort stykke reb. Trække på den frie ende af rebet til at hejse lasten.

Tips & advarsler

  • Øge antallet af remskiver i enten blok vil øge den løftekapacitet.
  • En tredobbelt halv hitch udføres ved at binde tre halve knob, eller granny knob i træk.
  • Vælg et reb og støtte struktur kan håndtere den samlede vægt af belastningen.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com