Hvordan man opbygger en Sand spand indehaveren

September 1

Hvordan man opbygger en Sand spand indehaveren

Sand spand huller er træ eller metal hylstre til spande. De fungerer som en stabiliserende base, der holder spande stadig når sand er at blive kastet ind i dem. De bruges til cement blande applikationer, sandkasse spil og andre projekter. En sand spand indehaveren kan være brugerdefineret gjort for en spand med en diameter op til 15 inches. Indehaveren vil være lavet af tømmer grundmaterialer, hardware og værktøjer, der kan findes på ethvert lokale hardware butik. Større spande vil kræve større materialer end dem, der er angivet.

Instruktioner

•Lay din krydsfiner flad og holdning du spand op og ned på toppen af krydsfiner. Måle afstanden fra kanten af krydsfiner til spanden og center spanden ved at sikre alle målingerne er ens. Spore omkredsen af spanden ved hjælp af din blyant.

•Drej spanden over og center det på krydsfiner ved hjælp af den samme proces som du gjorde i den foregående skridt og spore dens base.

•Draw to linjer fra hjørne til hjørne på tværs af krydsfiner. Hvor de skærer hinanden er centrum for begge kredse. Mål afstanden mellem de to cirkler og tegne en cirkel, der er fordelt ligeligt mellem to. Gøre dette ved at binde snor rundt om blyanten og holder anden enden og skæringspunktet af linjerne.

•Drill et hul mellem den mindste og midterste cirkel så tangens af hullet er mod indersiden af den midterste cirkel. Skær langs den midterste cirkel ved hjælp af din puslespil. Din spand vil hvile i dette hul.

•Indstil to 18-tommer boards på kanten, parallel og 15 inches fra hinanden. Sæt to 15-tommer boards vinkelret mellem dem på kanten og 15 inches fra hinanden. Indstille krydsfiner på toppen af bestyrelserne, så kanterne er flush og skru det til boards med tre skruer til hvert bord.

Tips & advarsler

  • Bære sikkerhedsbriller, når du bruger el-værktøj.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com