Hvordan man opbygger en sandsæk Bunker

January 2

Siden krigsførelse som vi kender det har eksisteret jordovn har befæstninger været arbejdstager defensivt i en form eller andre. Over tid afløst tykke dynger af hærdet mudder og ler volde holdt ned med sten og snavs. Disse volde blev sandsæk bunkers og bunkers. Disse bunkers er stadig i brug i dag af mange nationale militær som relativt hurtige og billige kaserne for soldater samt beskyttede våben stillinger. Tyk poser af sand lige så let kan stoppe en fremskyndelse prik som en tyk plade af stål, og er meget billigere at konstruere. De giver god beskyttelse mod varmen i dag og kan opvarmes let med lidt opfindsomhed. En militær sandsæk bunker ser måske lidt mærkelig ud i din forhave. Men kampen re-creationists og paintball spillere kunne drage fordel af deres oprettelse og brug. Sådan en bunker ville også gøre en fremragende lodge, hvis du tilbringer meget tid jagt ud i skoven. Med henblik herpå er her en guide om hvordan man opbygger din egen sandsæk bunker.

Instruktioner

Opbygning af en sandsæk Bunker

•Lay træ indsatserne ned i en grov skitse i form af de bunker vægge. Flad jord vil være lettere at arbejde på.

•Forbered jorden ved hjælp af din skovl til at grave ud alle planterne og græs inde i bunkeren.

•Start grave. Bruge jorden du tager fra inde omridset af din bunker at fylde de tomme sandsække. Hver pose vil typisk vægt 50 pounds når fuld. De kommer med bånd og snører at lukke dem, når du er klar til at placere dem. Grave fra de udvendige kanter af bunkeren indad. På den måde du kan få de fyldte sandsække på plads så hurtigt som muligt. Stadig, denne del af bygningen kan tage uger afhængigt af hvor stor bliver den færdige bunker og hvor mange mennesker du har til at hjælpe dig.

•Sæt de fyldte poser lang-lang-ende til i to rækker side-by-side i form af de bunker vægge lige uden for indsatserne. Dette vil tillade dig at drage fordel af den højdeforskel, du opretter. Hvis du hule ud jorden inde i bunker tre fødder dyb, har du kun bunke sandsække fire fødder højt at have en syv fod høje plads for folk at flytte komfortabelt rundt i.

•Sæt den anden lag af sand tasker på tværs over det første lag. Holde gør dette for hver efterfølgende lag. Dette vil tilføje en stor stabilitet til væggene. De er meget mindre tilbøjelige til at vælte denne måde.

•Hammer indsatserne i at støtte indvendigt væg af bunkeren. Du skal have mindst ét spil for hver to fødder af væggen. For en relativt lille bunker, skærpet 2X4s vil arbejde, men en stor bunker vil have en hel del mere sand hælder indad på det og det ville være en god ide at bruge 4X4s. Indsatserne skal blive drevet lodret og står lidt over den meget øverste lag af sandsække. Når markedsføring sandsække Sørg for er de LUN mod indsatserne.

•Sæt flak eller duck-board planker over toppen af bunkeren når væggene er den ønskede højde. Nail disse bestyrelser fast til toppen af indsatserne.

•Sæt et enkelt lag af sandsække over bestyrelser. Når du er færdig, duck-boards bør ikke være synlig på alle på grund af sandsække dækker dem. Være helt sikker på, at din stakes kan tage vægten. Hvis du ser bestyrelser bukkende nær midten af ganen eller høre træ stønnede derefter straks placere flere indsatser tættere til centrum af bunkeren til at bære vægten af sandsække.

Tips & advarsler

  • Denne form for arbejde er absolut tilbage-breaking. Din bedste chance for at fuldføre det er ved at få nogle venner til at hjælpe. Du vil sandsynligvis nødt til at belønne dem med masser af mad og forfriskninger. For en stor bunker, kan du har brug for støtte stakes i center til at holde vægten af sandsække på taget.
  • Hvis taget ikke er tilstrækkeligt forstærket nedefra findes der den potentielle fare for sammenbrud. Med et par metriske tons af sandsække over dig, kunne sådant sammenbrud meget vel være fatal.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com