Hvordan man opbygger en screenet i våbenhus fra jorden

February 8

En screenet i våbenhus område kan udvide spisestue og levende rum, især for en mindre bolig. De fleste screenet i porches kan bruges til mindst tre sæsoner af året. Placere våbenhuset på sydsiden af huset kan øge varme i de kølige dage i foråret eller falde. Når du designer din screenet i våbenhus, overveje hvordan familiemedlemmer vil faktisk bruge rummet. Ikke bygge en veranda, der bliver bare spildplads.

Instruktioner

•Dig græsplæne ned 6 inches i forberedelse til at bygge en base for afskærmet rum eller veranda. Opbygge en ramme af 2 x 6 tommer bestyrelser til at holde en konkrete pour. Udrulning metal gitter arbejde i den indrammede kasse før du tilføjer beton. Glat off beton med en 2 x 4 tommer bestyrelse til at fjerne den overskydende beton.

•Tag bestyrelser, der holdt konkrete pour. Skitse eller købe en plan for screenet i rummet. Konstruere en ramme med 2 x 4 tommer tømmer brædder sikret af flad-head rustfri skruer. Tillægger bunden af våbenhuset indramning beton med vinklen jern inde i beboelsesrum, så det ikke vil kunne ses udefra.

•Tilføj ½-tommer krydsfiner til tag spær. Korte tar papir over krydsfiner og søm på asfalt helvedesild. Bygge i udhæng, hvis det ønskes, og tilføje tagrender til omkredsen af tag-området. Installere nedløbsrør og splashblocks til at transportere vand væk fra struktur.

•Construct en dør for screenet veranda og hænge med tunge hængsler. Male alle fritliggende træ eller pletten før hæftning screening på plads. Tilføje screening sidst, så ingen maling eller pletten vil få på mesh materiale. Dække træet grundigt med et par frakker af pletter eller maling, giver struktur til at tørre grundigt mellem frakker.

•Anvend en elektrisk hæftemaskine at installere enten nylon eller metal screening. Forlade omkring 2 inches af ekstra skærm omkring grænser, så det kan blive grebet stramt for at strække. Få en ven eller to til at trække ud alle rynker før hæftning screening til rammerne. Fold overskydende under eller trimme det med metal sakse før dækker med træ trim, der har været plettet før tid.

Tips & advarsler

  • Brug møtrikker og bolte til at sammensætte den våbenhus træ ramme, hvis det nogensinde bliver nødt til at blive flyttet. På denne måde kan meget af udformningen let skilles ad uden ripping det fra hinanden.
  • Må ikke spare på væggen indramning eller skruer til at sikre struktur sammen. Taget af den screenede veranda vil være meget tung. Det kan bryde sammen og sårer-- eller--slå nogen ihjel hvis støtte udformningen ikke er tilstrækkeligt samlet.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com