Hvordan man opbygger en seng baldakin med et gardin

October 12

Dit soveværelse er din helligdom, og at skabe stilen der bedst passer til din personlighed og humør er vigtige. At skabe en baldakin over sengen er bare slags ting du har brug for hvis du går til et romantisk, feminint præg. Du kan nemt omdanne dit værelse til en romantisk weekend, som du vil aldrig ønsker at flygte. Ved hjælp af overdådige gardiner til baldakinen er den bedste måde at give rummet en fyldig, luksuriøs følelse.

Instruktioner

•Measure afstand fra den ene side af foden-bord til det andet, længden af sengen, og højden fra gulv til loft. Ved at gøre dette, vil du sørge for at købe gardinstænger i den korrekte længde behov. Dette vil også fortælle dig korrekt længde og bredde af gardiner skal du på hver side.

En sengehimmel seng vil du altid gardiner at have et par inches om på gulvet. Der vil tilføje til den romantiske, vemodig følelse af rummet.

•Installer gardinstang kroge af boring dem i loftet.

•Slip gardiner på stængerne. Da du købte reelle gardinerne, og ikke gøre dem fra bunden, bør der allerede af en lomme i toppen af tæppet til en stang eller dyvel tilpasses nemt gennem.

Hæng stænger fra krogene. Du skal have tre stænger. En for længde på tværs af fod-bord, og to for siderne af sengen. Hovedgærdet behøver det ikke hvis sengen placeres op mod væggen. De fleste senge er ikke selvstændigt i midten af rummet alligevel.

•Skub gardiner frem og tilbage og drapere dem over sengen helt for den perfekte baldakin overdækning.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com