Hvordan man opbygger en seng med skuffer

August 1

Hvordan man opbygger en seng med skuffer

En seng med skuffer nedenunder hjælper med at levere en bundramme under din seng, samt en kommode eller bare nogle ekstra lagerplads. Bygge det selv er meget billigere end at købe en og tillader dig at være kreativ, da du vælger en farve, type af træ og design til skufferne.

Instruktioner

Hvordan man opbygger en seng med skuffer

•Sørg for at have målinger eller madrassen du vil være om på den fremtidige seng. De base bestyrelsen skal være omkring en tomme og en halv større end madrassen, så skufferne er let tilgængelige.

•Hent skuffen kasser først. Disse kan lånes fra et andet stykke af møbler, eller du kan gøre dem selv ved hjælp af fire stykker træ plader for hver skuffe, sammen med en stor nederste stykke. To side-stykker vil blive lidt længere end forsiden og bagsiden af skuffen. Du kan skrue eller lim det sammen stykke for stykke, men ved hjælp af skruerne vil give mere stabilitet. For en queen - eller kingsize - seng seng, bruge seks skuffer: 3 på hver side. Du kan finde funky eller elegant skuffefronter med håndtagene i mange hjem butikker, såsom Lowes eller Home Depot.

•Start konstruere bunden af sengen hvor skufferne vil glide ind i. Dette vil være træramme, der vil støtte madrassen. Bruge bed stigrør, hvis du ønsker at skabe mere plads under din seng til større skuffer. Udmåle dette rum, så Skift sengen til side, så du kan fastsætte rammen.

•Brug fire tykke, robuste stykker af træ til rammen. Sørg for, at disse er højere så skuffer så skufferne glider ind og ud nemt. Skru disse fire stykker sammen og derefter bruge en mere tyk robust stykke for at gå på tværs af midten af rammen.

•Kontrollér mindre tværsnit af træ planker, omkring en halv størrelse af rammen stykker, til at gå på tværs af indersiden af rammen. Dette vil være den del, der understøtter skufferne. Sikre et lang stykke ned i midten af rammen, så med den robuste centerpiece det skaber en cross-lignende form. Derfra, sikre et lille stykke den modsatte vej mod bunden og et stærkt stykke på samme måde på toppen. Det vil ligne en tic-tac-toe bord. Fastgør disse med hinanden med skruetrækker eller trælim.

Uddelingen skuffen spor til tværsnit træ planker med skruer. Tillægger skufferne skuffe løbere, og Tilslut. Hvis det ønskes, kan du placere en stor solid ark af træ bord over fire solide base stykker til at understøtte madras, eller du kan negle planker af træ på tværs af toppen.

•Sæt madrassen bakke på baseboard og sørg for, at det er robust og fungerer godt.

Tips & advarsler

  • Dette projekt kan gå hurtigere med et par folk at hjælpe lå i bestyrelserne.
  • Altid være forsigtig, når du arbejder med skarpe maskiner.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com