Hvordan man opbygger en Shishi-Odoshi japansk vand haven

May 27

Hvordan man opbygger en Shishi-Odoshi japansk vand haven

Den japanske kultur lægger stor vægt på vand og haver. Deres haver kommer i en bred vifte af stilarter. Nogle af dem er tørre landskaber, mens andre er fuld af smukke vandfald fra enkle designs. Shishi-Odoshi er en gammel teknik bruges til at skræmme væk hjorte og andre dyr, der kommer i nærheden af. Lavet af bambus, grønne planter og klipper, skabe disse japanske haver høje lyde, der er sikker på at holde dyr fra din værftet. Men Shishi-Odoshi japanske have også giver en beroligende støj, som du kan nyde i din baghave.

Instruktioner

•Build eller Køb en premade Shishi-Odoshi springvand. Disse typer af springvand er et nice touch til enhver Shishi-Odoshi japanske have. Du kan gennemse en bred vifte af hjemmelavet haven websites online eller besøg din lokale Planteskole eller hjem forbedring butik for at finde disse springvand til din Shishi-Odoshi have. Eller hvis du foretrækker det, simpelthen gøre en selv for omkring halvdelen af omkostningerne (Se nedenstående ressourcer).

•Sæt springvand i ønskede område af din Shishi-Odoshi have. Springvandet Shishi-Odoshi til at arbejde, skal du placere det i nærheden af en rislende Bæk eller vedhæfte en vandpumpe inde i springvandet. Det bedste sted at sætte din springvand er, hvor du kan høre det, så du kan få nogle nydelse ud af det.

•Arrange sten og planter til dit ønskede smag. Hvis du bygger din Shishi-Odoshi japanske have i jorden, kan du placere alle typer planter og blomster omkring springvandet. En mere populær måde at designe haven er at placere det i en stor gryde og omgive det med lilje puder og små cirkelformede glatte klipper. Mange japanske haver har disse springvand langs vandløb nær bambus træer eller buske. Skønhed at have en Shishi-Odoshi have er, at du kan dekorere det så lidt eller så meget som du gerne.

•Nyd din have. Der er intet mere terapeutisk, derefter lytte til rindende vand i naturen. Blid aflytning af bambus mod en sten eller et andet stykke af bambus tilføjer skønhed og sindsro af disse japanske springvand og haver. At have en Shishi-Odoshi japanske bryder have stilheden af en tavs haven samtidig med at skabe en atmosfære af fred.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com