Hvordan man opbygger en simpel Kids skrivebord fra PVC-rør

November 19

Hvordan man opbygger en simpel Kids skrivebord fra PVC-rør

Polyvinylchlorid, eller PVC, er holdbart og let. Det kan skæres nemt og sands glat. Brug møbler grade PVC rør, fittings og plader til at bygge solide rammer for mange husholdningsartikler, såsom cykel står, stangholdere, tomat bure, drivhus rammer og selv møbler. Gøre et barns skrivebord ud af PVC til at give din lille en et sted til farve, håndværk eller lave lektier. Når du har en fungerende design, hoved til hjem forbedring butik for at samle materialer for at lave et skrivebord dit barn vil sætte pris på i år.

Design

Et enkelt barn skrivebord fremstillet af PVC-rør kræver fire ben og en platform til at støtte en desk top. Den nemmeste metode er at gøre to pladser for siderne af bordet og en stor rektangel platform til at understøtte toppen. At bestemme højden af skrivebordet, har barnet sidde i stolen du vil bruge, og måle fra gulvet til hans navle. Anslå bredde og dybde udfra den plads, hvor skrivebordet skal placeres. En typisk all-purpose skrivebord for et barn er 30 inches høj, 20 inches dyb og 36 inches lang.

Materialer

Forsyninger til PVC barnets desk omfatter rør og fittings. Fittings, købe fire 3-vejs albuer og fire standard albuer. Længden af PVC rør behov afhænger af dine målinger, men få nok til to side firkanterne og rektanglet på toppen. For den 30-by-20-by-36-inch skrivebord, du har brug for fire 30-tommer stykker, fire 20-tommer-stykker og to 36-tommer stykker. Få et stykke af PVC plader skåret til 20 af 36 inches og 1/2 til 3/4 tommer tyk. Plast klæbende, såsom flydende negle, slutter din levering liste.

Forsamling

Angive fire 3-vejs albuerne på jorden. Forbinde dem med to 20-tommer rør og to 36-tommer rørene til at gøre et rektangel. Lim PVC ender før de sætter dem ind i fittings. Bruge to standard albuer, en 20-tommer rør og to 30-tomme rør til at lave en U-form. Gøre en anden U-form med de resterende fittings og rør. Lim alle PVC-rør i fittings. Vedhæfte rektangel platform til toppen af de U-formede ben. Lim på plads. Anvende flydende negle på toppen af rektanglet, og sæt arket PVC på det. Tryk den nedad, for at fjerne eventuelle luftbobler. Tillad skrivebord tørre i 6 timer før du bruger den.

Alternativer

For at tilføje mere stabilitet til et større skrivebord, overveje at ændre design til også at omfatte en Krydsstykket for at støtte i midten af skrivebordet. En Krydsstykket forbinder ryg ben indlæg af skrivebord ville også støtte mere vægt. Prøv at designe et barns skrivebord, der ville passe ind i hjørnet at spare plads. At design ville kræve en mere trekantede konfiguration.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com