Hvordan man opbygger en simpel kraft vindmølle

July 7

Hvordan man opbygger en simpel kraft vindmølle

Ifølge American Wind Energy Association omfatter fordelene ved at bygge din egen simple vindmølle en nedsat afhængighed af fossile brændstoffer til energi, en væsentlig reduktion i El-udgifter og endda et lille overskud, afhængigt af størrelsen. Skystream energi, som producerer høje vindmøller til hjemmebrug, anbefaler, at en turbine befinde sig mindst 20 fod over eventuelle blokeringer. Men nogle modeller af Verical akse vind vindmøller (VAWT) kan sidde i nærheden af jorden og generere omkring 12 volt strøm.

Instruktioner

Konstruere møllen

•Saw to plast trommer i halve lodret ved hjælp af de frem-og tilbagegående så. Placere en tre-tommer diameter PVC rør montering på den ydre omkreds af en af trommer. Skub den indsigende slutningen af en anden halv nedenunder rør montering, ved hjælp af en vice klemme til at fastgøre den mens du spore, hvor du vil skære tønder til at rumme rør montering. To tønderne skal ligne en cirkel, der har været gennemskæres ned i midten, med halvdelen har været flyttes mod den anden ende.

•Klippe tønder til at rumme rørfittings, der skal knyttes til trommer med skruer. En pipe fitting bør gå i toppen og bunden af hver tønde, som engang følgeskab af rør-fitting, vil gøre vingerne til din vindmølle. Du skal måske bores huller for at sikkert vedhæfte røret montering til tønder. Skruerne vil variere i størrelse, afhængig af typen af pipe fitting du brug og boring af huller du bore.

•Fasten hver doven Susan stil kugleleje enhed til en af 7 1/2-tommer kvadratet boards ved hjælp af træskruer. Lægger et rør montering til de andre to 7 1/2-tommer kvadrat bestyrelser, og derefter skrue de to stykker sammen så kugleleje enhed tillader rør montering for at dreje frit. Disse to stykker vil bestå af toppen og bunden af vindmøllen. Før du fortsætter, skal du flytte disse to stykker og tønder til udendørs placering hvor du vil montere vindmøllen.

•Jigsaw dit gear fra opskæring bestyrelser. Du kan billigt re mill gear for at ændre forholdet mellem turbinen og generatoren. Ét gear skal være 11 inches i diameter, den anden skal være 6 inches. Før du skærer dem, tegne en kontur af hver gear på hver skærebræt og sikre, at tænderne på hver gear vil låse sammen. Sørg for at bore skrue huller i hvert gear--11 tommer gear bør linje med rør montering og 6-tommer gear skal flugte med permanent magnet generator.

•Saml vindmølle på din robust udendørs struktur. Første, skru kugleleje enheder til toppen og bunden af strukturen. Du kan være nødvendigt at konstruere en bevoksning eller andre støtter, hvis en eksisterende struktur ikke er tilgængelig. Slide hver af tønder på din længde af PVC-rør. To tønderne bør være vinkelret på hinanden--du måske nødt til at skrue dem på plads. Længden af røret varierer afhængigt af højden af din støttestruktur, men det bør ikke være frygteligt større end størrelsen på de to tønder stablet oven på hinanden. Før du sætter PVC-rør (nu din vindmølle axel) til bunden mount, skrue 11 tommer gear til siden af din kugleleje enhed overfor vindmøllen.

Montering af Generator, bygge boliger og generere spænding

•Build et træ tilfældet for din generator ud af solide planker og krydsfiner--faktiske størrelse og form af boliger vil variere afhængigt af strukturen boliger vindmøllen og det omkringliggende område. Generatoren er tilfældet bør være tæt på møllen og bør give plads for generator til at vedhæfte til turbinen og generatoren ledninger--der vil være lastet med elektricitet--for at afslutte sagen. Men du designe kabinettet, bør det være robust og stabil nok til at holde generatoren konstant, når vindmøllen spinning.

•Sæt to gear på tænderne, sikre, at de mesh sammen og frit rundt. Gearene skal være vinkelret. Når disse redskaber er indført og er operationel, færdiggøre alle udestående facetter af generator boliger og køre ledninger fra generator boliger.

•Gauge mængden elektricitet, din nye vindmølle genererer ved at vedhæfte ledningerne til et voltmeter. Vindmøllen skal kunne producere op til 12 volt af elektricitet med en konstant brise.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com