Hvordan man opbygger en simpel vindmølle-Generator

April 9

Hvordan man opbygger en simpel vindmølle-Generator

Opbygge en vindmølle som alternativ kilde til elektricitet til dit hjem kan være et sjovt projekt, som ikke kun tester din opfindsomhed, men giver også mulighed for at arbejde mod at reducere dit kulstof-fodaftryk. Vindenergi er næsten ubegrænsede, så længe du har en passende placering for en vindmølle. Der er mange forskellige designs til vindmøller og vindmølle generatorer lige fra utroligt komplekse til overraskende enkel. Til din første vindmølle generator projekt, kan du gå med en enklere design, så du kan reducere den samlede frustration under vanskelige dele af projektet.

Instruktioner

•Find en gamle elektriske løbebånd. Du bliver nødt til at bryde ind i kabinettet for løbebånd adgang til motor på løbebåndet, som vil blive konverteret til at gøre en simpel vindmølle-generator. Der er flere forskellige modeller af løbebånd, men i de fleste tilfælde vil du kunne få adgang til motoren ved at annullere kabinettet med en skruetrækker. Når du fjerner generatoren, være omhyggelig med ikke at afbryde alle dele, herunder svinghjul, som bør være forbundet med et bælte eller en anden bevægelig del af løbebåndet. Sørg for, at når når du fjerner motoren, det er mærket som en "permanent magnet motor."

•Monter motor på en lille blok af træ eller bruge zip bånd og lim til at montere den på et stykke plastic, som vil fungere som bolig for vindmølle-generator. Montere motoren bruger zip bånd ved at kombinere dem sammen og indpakning dem omkring bolig og motor, således at motoren er fastgjort til huset. Du kan også montere motoren ved hjælp af en epoxy eller stærk lim af limning bunden og siderne af generator til kabinettet, som vil omkring den. Når du designer en bolig, Sørg for at det er stor nok til at støtte størrelse og vægt af motoren, plus evnen til at modstå kraften af vinden.

•Tilslut svinghjul af vindmølle-generator til vindmølle-vinger. Du vil højst sandsynligt skal gøre dette ved hjælp af en meget stærk lim eller epoxy, der vil være i stand til at modstå vejr og ultraviolette stråler fra solen. Mere vingerne du tilsluttes generatoren, jo langsommere generator vil vende, men mere kraft vil blive produceret af vinger til at dreje svinghjul. Længere vinger vil også betyde en langsommere drejning hastighed, men øget el-produktion hvis generatoren har brug for en masse kraft for at vende svinghjul. Eksperiment for at se, hvad er bedste blade antallet og længden af din generator. Det er vigtigt at matche den elektriske output produceret af omdrejninger i minuttet af vindmølle vinger med en gennemsnitlig vindhastighed for din placering til kapaciteter af motor's output i watt.

•Anvend en loddekolbe ledninger tilsluttes generatoren output terminaler. Fortsætte med at bruge en loddekolbe tilslutning en blokerende diode mellem batteriet og generatoren, så den løbende produktion af energi af vindmøllen ikke overprisen batteriet. Det er vigtigt, at enhver alternativ energisystem har en backup plan for tømning ekstra energi, der er produceret af systemet. Svarende til en bil batterioplader, du vil bruge klo-lignende klemmer til at forbinde ledningsnet fra generator og blokerende diode til deep cycle batteri.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com