Hvordan man opbygger en skillevæg væg med 2 af 2s

March 31

Hvordan man opbygger en skillevæg væg med 2 af 2s

Tynde indramning tømmer, såsom en planke, måling 2 inches af 2 inches, er kun egnet til vægge, der ikke bærer strukturelle belastninger, som ofte kaldes kaldet skillevæg eller "partition" vægge. Før konstruere en skillevæg væg, bør du tjekke med din lokale bygning autoritet til at afgøre, om 2 af 2 tømmer er acceptabelt for partitioner. Selvom indramning med 2 af 2 tømmer sparer penge på materialer, den resulterende wall's profil er mærkbart tynd og det vises muligvis usædvanlig ved siden af en standard 2 x 4 væg. Hvis du placerer væggens ende i en inconspicuous vinkel, gå væggens forskellen i tykkelsen normalt ubemærket hen.

Instruktioner

•Mark de ønskede steder af skillevæg væg ender på loftet med en tape måle og blyant. Justere en plumb bob streng med en af de ende varemærker og slip bob's vægt indtil det hviler næppe over gulvets overflade. Tillade klodsen at svinge til et stop. Har en partner mark gulvet under den vægt tip; denne procedure transcribes loft mark's placering på gulvet. Bruge plumb bob for at omskrive den resterende loft mark's holdning til gulvet.

•Stræk en kridtstreg mellem loft mærker, derefter trække linjen stramme og snap det mod loft at lå en lige linje mellem de omhandlede varemærker. Læg en lignende line mellem mærker på gulvet. Linjerne loft og gulv er "plumb," hvilket betyder lodret justeret. Linjerne repræsenterer holdning på den ene side af 2 af 2 væg rammen. Du vil bruge linjerne til at placere din væg under installationen.

•Locate og mark positioner af strøer langs loftet kridt linje med en stud finder. Marker placeringen af strøer langs linjen med en blyant. Du fastgør væg til loft, skal du køre søm gennem din væg topplade og i strøer. Mark to stykker af 2 af 2 for den samlede længde af væggen; denne dimension er lig med længden af kridtstreger på loft og gulv.

•Klippe tømmer til størrelse med en rundsav. Disse stykker danne divider væggen øverst og nederst plader. Måle afstanden fra rummets gulv til dens loft; denne dimension er væggens højde. Fratrække tykkelsen af to 2-af-2s fra væggens højde. Tykkelsen af et 2-i-2 intervaller fra 1 1/2 til 1 5/8 inches. Resultatet af en subtraktion er højden af væggen studs, som køre lodret mellem et sæt vandret justeret 2 af 2 væg plader.

•Divide Væggens længde i inches af kræves stud afstanden. Standard afstand er 16 inches. Hvis du arbejder på en væg 4 fod lang, skal du opdele 48 inches af 16 inches. Runde op fraktioneret resultater. Det endelige resultat af beregningen er antallet af studs kræves til din væg. Markere det krævede antal studs til højde og skære knopperne på størrelse med en rundsav.

•Butt 2 af 2 væg plader ansigt til ansigt og justere deres ender. Læg placering af studs på pladerne med et målebånd og blyant. Indstille studs mellem pladerne. Juster stud ender med deres tilsvarende mærker på pladerne. Fastgør studs til plader med en sømpistol. Køre mindst et søm igennem pladerne på hver af stud ender. Hvis du vælger at køre to negle pr. stud, vinkel negle for at forhindre stud enderne fra opdeling.

•Hoist på væggen og justere en af dens sider med kridtstreger på gulvet og loftet. Mens du holder på væggen i position, anker væg til gulvet og loftet ved at køre søm gennem væggens øverste og nederste plade. Bruge mærkerne på loftets kridtstreg til at bestemme placeringen af loftet bjælker til sømning.

Tips & advarsler

  • Hvis strøer løber parallelt med dit loft layout linje, skal du installere blokke vinkelret mellem strøer som sømning overflader.
  • Mindre negle, såsom 8 d synk, er mindre tilbøjelige til at opdele 2 af 2 studs end standard, 16 d indramning negle.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com