Hvordan man opbygger en slagge blok Safe på værelset

November 24

Federal Emergency Management Agency (FEMA) anbefaler opførelsen af en "sikker room" i hvert hus i områder med ekstrem vind, tornadoer og orkaner. Et sikkert rum har vægge og lofter stærk nok til at modstå meget kraftig vind og faldende eller flyvende vragdele. Aske blokke, betonsten lavet med kul aske i stedet for grus til aggregat, kan bruges til at opbygge et sikkert rum. Safe på værelset cinder blok konstruktion er en stor virksomhed, og kræver både murværk og snedkeri færdigheder. Det kan også kræve professionel bistand.

Instruktioner

Beliggenhed

•Find et passende sted at bygge en slagge blok safe på værelset. Sætte en i en kælder, helst i en sydvestlige hjørne, med gulv bjælker høj nok til at tillade et stærkt tag. Konvertere et stort skab, mindre udnyttede rum eller afsnit af et tilhørende garage i et hus bygget på en betonplade foundation. Tilføje en separat tilføjelse, hvis der er ingen andre egnede rum.

•IDENTIFY en stor nok plads til at rumme alle beboere i huset komfortabelt. Giver nem adgang fra huset og finde eller opbygge dørkarme stærk nok til at støtte tykke og tunge døre. Planlægge opførelsen, så der er rigelig adgang til arbejdsområdet til aske blokke, mørtel, stålstænger og plader og andre komponenter.

•Indstil hvis den underliggende struktur eller foundation er stærk nok til at bære vægten af slagge blok vægge og en stærk loft. Kig på døren bunde og gulvet kanter at se, om du kan bestemme tykkelsen af den betonplade. Kontakt en arkitekt eller bygherre, hvis nødvendigt, som lægger for meget vægt på en etage kan forårsage betonen til at knække.

•Reinforce betongulve, eventuelt ved at tilføje endnu et lag af beton. Bygge træ former omkring den valgte plads. 2 x 4 tommer bestyrelser på en 2-tommer kant og bered dem med brædder naglet til ydersiden med indramning negle og en hammer. Lægge armeringsstål inde i et gittermønster, fylde formen med beton blandet i en trillebør og niveau det med en murske. Tilføje slagge blok piers under væggen steder i et hus med en mole og beam foundation og krybekælder adgang.

Kælderen

•Mark en firkantet placering i en kælder hjørne, helst en sydvest. Måle kontur med et målebånd til den størrelse, du har valgt. Mark inde hjørne steder med kridt og snap kridt linjer på gulvet mellem mærker at skitsere væg steder. Efterlad et lille hul mellem beton kælder væg og sikker værelse aske blokke. Tape en plast eller lignende fugt hindring for ydermur.

•Lay aske blokke til form vægge på alle fire sider. Blande mørtel i en stor container fra et gennemarbejdet miks og sprede det på sider og ender af en blok ved hjælp af en murske. Denne blok i sted langs den markerede linie og niveau det med et niveau. Tilføje andre blokke langs og på toppen til at gøre en væg. Udligne blokke, så hver blok over det første lag hviler på toppen af to gader nedenfor. Brug en plan for at holde lag plumb og niveau.

•Efterlad en dør åbning på den ene væg, bredde for en ru ramme til en pre-udsøgt dør. Bygge mure til inden for omkring en mund af strøer støtte hus og gulv. Læg bolte oprejst i beton i huller på øverste blokke for at sikre tagbjælker. Bore huller med en boremaskine i 4 x 4 tommer trykimprægneret træ bjælker til at matche boltene. Sæt disse bjælker på tværs af to vægge til at gøre en tag ramme.

•Dæk beam loft med stålplade med huller boret i plade til at gå over boltene. Fastgør bjælker og stål med nødder på bolte og Spænd møtrikkerne med en skruenøgle. Køb stål-plade fra en leverandør, der vil bore huller på angivne steder.

•Frame dør med 2 x 6 tommer indramning tømmer, to boards naglet sammen med indramning negle og en hammer. Sætte lodret 2-af-6s på hver side af døren og en horisontal header på toppen af to side rammerne. Sæt denne ramme plumb ved hjælp af en plan. Fastgør rammen til aske blokke med konkrete negle eller ankre.

•Installer en præ-bygget dør. Niveau og plumb rammen med koniske træ shims på kanterne. Fastgør dørkarmen til ru rammen med skruer, drevet med en skrue pistol gennem dørkarmen og shims i ru rammen. Følg producentens anvisninger for detaljerne af døren installation, da disse kan variere.

Interiør

•Kontrollér et sikkert rum i et skab, værelse eller garage, ved hjælp af en kridtstreg for at markere væggen steder. Efterlade et tomrum mellem indrammet af træ vægge og slagge blok, så vind-drevet indramning vil ikke lægge pres på aske blokke. Sætte lodret stål styrke barer i huller i aske blokke, startende med den første blok. Sikre stængerne med mørtel eller beton i bunden.

•Lay lag af blokke, lægger mørtel på bund og kanter af blokke til at fastgøre dem. Forskyde leddene mellem blokkene så hver blok efter det første lag hviler på to blokke. Placere blokke over armeringsjern, hvor det er installeret. Levner plads til en dør; sætte armeringsjern i blokke på begge sider af denne åbning. Bygge mure til inden for omkring en mund af loft eller gulv bjælker i toppen af hus-væggen. Bland beton i en trillebør og fylde hulrum i blokke omkring armeringsjern med beton.

•Top vægge med et loft af stålplade eller bebyggede træ indramning. Fastgør 4 x 4 tommer bjælker på tværs af væggene med bolte sæt lodret til mørtel i hullerne i det sidste lag af slagge blok eller dække bjælker med flere plader af 3/4-tommer krydsfiner skruet til bjælker. Brug mindst to plader af krydsfiner; FEMA anslår det tager 5 lag krydsfiner alene til at modstå orkanen vragrester skader. Købe stålplade til størrelse, med huller boret for at gå over boltene og sikres med nødder fastgjort med en skruenøgle.

•Frame døråbning med to 2 x 6 tommer boards naglet sammen. Sæt side rammer fra gulvet til åbning top, med en fordoblet 2 af 6 header bord på tværs af åbningen. Fastgør 2-af-6s at blokke på siderne og toppen af rummet med konkrete negle eller ankre gennem brædderne i blokke. Plumb ru rammen ved hjælp af en plan.

•Installer en præ-bygget dør i den ru ramme. Bruge tilspidset træ shims til at få det plumb og niveau, og fastgøre den til det rå billede med skruer. Følg anvisningerne fra dørproducent for detaljerne i hvordan man Fastgør døren; de fleste vil være sikret gennem siderne af den færdige dørkarmen, men nogle har læber på den ene side at holde skruer.

Tilføjelse

•Build et sikkert rum som en tilføjelse af aftegning placeringen på et indgangspunkt fra huset. Firkantet denne placering og grave fod skyttegravene omkring kontur, mindst 18 inches dyb eller under jorden fryser linje. Bland beton eller få det leveret og hæld det i renden til at gøre konkrete footings. Sæt stål armeringsstænger i footings lodret på hjørnerne og 4-fods mellemrum inde.

•Kontrollér en form for 2 x 4 tommer boards, sat på en 2-tommer kant og afstivet sikkert med træ pæle på de udvendige kanter. Square form ved at måle diagonalt og justere indramning indtil diagonaler er lig. Bland beton i en trillebør eller få det leveret og hæld en plade i formularen. Lå stål armeringsstænger i et gittermønster inde i formularen, når det er halvt fyldt. Glat beton overfladen med en murske.

•Efterlad en kløft mellem hus-væggen og aske blokke. Lægge blokke over armeringsjern gennem huller i blokke. Sprede mørtel på bund og sider af blokke for at sikre dem og sætte dem på plads én ad gangen. Brug en plan for at holde blokke niveau og vægge plumb. Bygge mure til en ønskede højde, normalt omkring 8 fod. Gøre plads til en præ-bygget posten dør, med armeringsjern i blokke på begge sider. Gøre dette rum til specifikationerne for de præ-bygget dør. Fylde hulrum omkring alle armeringsjern med beton.

•Outline taget med 4 x 4 tommer stråler på toppen af væggene, fastgjort med bolte sæt lodret ind i beton i det øverste lag af blokke og sikret med nødder. Der bør være en 4-tommer hullet på indersiden af blokke. Sætte en base af stålplade inde bjælker. Lå armeringsjern vandret i et gittermønster mellem bjælker og hælde beton over det at danne et loft.

Tips & advarsler

  • Kontakt en arkitekt for spørgsmål om støtte til blok vægge eller alternativer på sikker værelse loftet konstruktion.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com