Hvordan man opbygger en Slide Out Pantry kabinet

May 26

Hvordan man opbygger en Slide Out Pantry kabinet

Bygge din egen slide-out pantry kabinet er en udfordring af præcision, der vil belønne dig med din egen måde at organisere dine dåser og tørt gods. Dette design har et center panel, en bagvæg, prima og nederst bedømmelseskomite, justerbare hylder på begge sider af panelet center, tunge bunden dias og en top guide dias. Forsiden paneler til at matche resten af dit kabinet kan tilføjes senere. En boks, der er indsat for at passe slide-out og matche dybden af andre kabinettet tillægger væggen studs bag det. Specifikke dimensioner afhænger af dit køkken layout.

Instruktioner

•Measure hvor højt kan du nå behageligt uden et trin skammel til at bestemme højden på den øverste hylde. Kabinet loft vil udvide 8 inches over den øverste hylde. Måle dybden ønskede kabinet til at være. Passer til store artikler på hver side af panelet slide-out center, gøre indvendigt bredde på skabets 13 inches lang.

•Fastsætte i kabinettet og lysbillede-ud med draw computersoftware eller med en kvadrille-papir deskpad, skalering hver kvadrat side svarende til en tomme. Bruge dine målinger for dimensionerne kabinet. Dybden bør omfatte tykkelse på bagpanelet og en 1-tommer ansigt ramme at skjule krydsfiner kant.

•Calculate slide-out højden til at passe inde i kabinettet. Omfatte højden af metal bunden og toppen dias plus tykkelse af slide-out nederste og øverste og højden af panelet center.

•Klippe kabinet paneler med en tabel så. På en flad overflade, placere side, prima og nederst bedømmelseskomite på deres sidekanter og brug hjørne klemmer til at holde dem justeret og på plads. Lim, pre bore med lidt undersænker og skrue kabinet rektangel sammen. Juster bagpanelet til rektanglet og bore, lim og skru den på. Vend boksen. Skar ansigt ramme træ til at passe den forreste kabinettet kant. Lim og bruge efterbehandling negle til at vedhæfte det. Skub det på plads og fastgøre den til væggen studs med skruer.

•Klippe slide-out center, tilbage, forsiden, prima og nederst bedømmelseskomite med bordet så. Klemme panelet center oprejst på sin side og anvende lim til sidst kanterne. Center-align, lim og skrue toppen og bunden paneler til midten panel ender så det ligner en i-bjælke. Indsæt og center-align bagpanelet mellem gulv og top paneler, lim og skru det til alle kanter. Vend forsamlingen for at vedhæfte frontpanelet.

•Klippe en ridning platform af samme størrelse som slide-out gulvet og vedhæfte metal glider på dens sider. Placere dette kabinet i stueetagen, center og skru den ned. Vedhæfte top guide jernbane dele til toppen af slide-out og kabinet loft. Skub styreskinnen sammen mens du slide lysbillede-ud hele vejen i, på platformen. Rulle ud den lysbillede-ud lige nok til at nå i og skru den ned til platformen.

•Skru pantry døren stativer til panelet center. Håndtag kan knyttes til uanset vender du vælger at matche resten af dit kabinet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com