Hvordan man opbygger en smal mur

April 11

Hvordan man opbygger en smal mur

En typisk bolig væg består af en bundpladen, to loft plader, væggen studs og 1/2-inch drywall til at danne en mur, der er 4 1/2 inches tyk. En smal mur er 2 til 2 1/2 inches tyk, men det egner sig ikke som en bærende væg og lokale bygningsreglementer kan ikke give det mellem soveværelser. Smalle mure er undertiden fundet i master suites, adskille bad og skab områder inden for et større soveværelse. De bruges også i åbne køkkener for at skjule sider af et køleskab. Bortset fra den mindre bredde ser de som standard vægge.

Instruktioner

•Indstil placeringen af muren, og snap en kridtstreg på undergulvet og loftet bjælker til at repræsentere væggen. Kridt linjer skal være plumb forhold til hinanden, og den nemmeste måde at opnå dette er ved snapper kridtstreg på undergulvet, og derefter angive en laser niveau på linjen kridt og sigter laserstråle lodret på loftet bjælker og markerer stedet.

•Klippe to, 2 af 2 boards til længden af væggen og lægge dem side om side. Disse er gulv loft plader. En 2 af 2-board er kun 1 1/2 inches lang. Når du bruger 2 x 4 væg studs, som er 1 1/2 inches tyk, og drej dem sidelæns, vil studs passe flugter med kanten af gulv og loft plader. Brug væggen studs, der er sammenfaldende med højden af andre vægge. Købe 8-fods studs for 8-fods vægge eller 9-fods studs for 9-fods vægge. Disse studs er ikke 8-fødder eller 9-fod lang, men når føjet til tykkelsen af gulv og loft plader, de vil give en mur af den ønskede højde.

•Kontrollér blyant mærker hele gulvet plade og loft plade boards på samme tid for at angive placeringen af væggen studs, som bør være på 16-tommer Centre. Det betyder, at i midten af hver stud bør være præcis 16 inches fra midten af den næste stud.

•Spread bestyrelser apart på undergulvet og lay væggen studs mellem dem. I en standard væg passer studs vinkelret plader give væg styrke. I en smal mur, vil de sidde fladt mellem de øverste og nederste plader.

•Sæt øverst og nederste plader til studs ved at indsætte to jævnt fordelte 16d negle fra ydersiden af hver plade i enderne af knopperne. Bruge en sømpistol til at indsætte neglene.

•Strømforbrug i standby væggen ramme op, og Juster det med kridtstreger på undergulvet og loftet bjælker.

•Sæt et 16d søm gennem bundpladen ind hver tværbjælke under undergulvet. Fastgør den øverste plade til loft strøer på samme måde. Du kan nu tilføje drywall eller paneler.

Tips & advarsler

  • Snævre vægge indeholder ikke VVS eller kanalsystem. Hvis tilladt af lokal kode, kan du installere lav-profil elektriske afbrydere og forretninger. Den generelle regel, når kører ledninger i snævre vægge er at bringe wiren gennem gulv eller loft plade og tilsluttes stikkontakt i den samme stud plads. Væggen er for snæver til at køre ledninger vandret igennem studs.
  • Hvis loftet bjælker køre parallelt med den nye væg, installere 2 x 4 blokering mellem strøer at give en strukturelle overflade som kan du søm den øverste væg plade. Da det er en let, ikke-bærende væg, hvis det løber parallelt med gulvet bjælker, kan du bare vedhæfte det til undergulvet.
  • Kontakt din lokale bygning myndighed til at bestemme, hvornår og hvor det er tilladt at bygge en smal, ikke-standard væg.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com