Hvordan man opbygger en sofabord fra rør

December 7

Hvordan man opbygger en sofabord fra rør

Dekorative sofaen tabeller giver en nice accent bag en sofa. Bordet er designet til at sidde under bagkant af sofaen og give mulighed for yderligere lampe placering og et sted at sidde drinks for gæsterne. Tabeller kan være lavet af næsten ethvert materiale, når det kombineres med et kunstnerisk øje. En billig tabeldesign bruger PVC rør skåret i mange forskellige højder. Dette gør bordet en samtale stykke.

Instruktioner

•Klippe seks stykker af PVC-rør til 36 inches lang. Placer to rør i en kasse, mælk. Klippe flere PVC-rør i forskellige størrelser enhver længde op til 34 inches lang. Udfylde tre mælk kasser og arrangere rør i en interessant design.

•Sand toppen af hvert rør med en band sander og løs ark af 60-grus sandpapir for at fjerne alle grater og ujævne kanter. Erstatte rør i pakkasse. Sand alle rør toppe i alle tre kasser. Skubbe de tre kasser sammen. Når du er færdig med alle rørene vil være limet sammen og danne en enkelt, lang, rektangulær base. Justere alle rør placering for den bedste udseende. Dine høje rør vil støtte en glasplade så space dem jævnt og bred apart.

•Pick op to tilstødende rør. Anvend PVC lim langs den kant, hvor rørene rører så at der er lim på begge rør. Tryk rørene sammen på limen samtidig holde bunden af rør plan. Tilføje et band af malerens tape til at holde rør i stilling, mens limen tørrer.

•Glue dine rør parvis. Efter at limen tørrer, fjerne tapen og lim parrene i fours. Tape som nødvendigt. Efter at limen forsøger, fjerne tape og lim i sæt af otte. Tape som nødvendigt. Fortsæt indtil din hele base er limet sammen.

•Spray male dine rør til at dække eventuelle bogstaver på rørene. Gøre det muligt malingen til at tørre i 24 timer.

•Klippe klart brusebad døren spline passer omkring den øverste kant af dine top rør. Tryk på U-kanal spline stram til plast. Hvile dine glas top over rørene.

Tips & advarsler

  • Du kan male indersiden af rørene en anden farve fra uden for en dimensionale se.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com