Hvordan man opbygger en sofabord

December 10

Hvordan man opbygger en sofabord

Sofa borde sidde bag din sofa og normalt køre 4-feet længe eller mere, afhængig af størrelsen af din sofa og dine designvalg. Du kan bygge en sofabord med træ og top det med skifer, fliser, sten eller glas passer til indretning af din stue. Opbygning af en sofabord er et simpelt projekt. Du kan spørge din lokale hjem forbedring butik til at skære dit træ top til størrelse og du kan finde præ-made bordben i mange stilarter på din lokale hjem butik. Disse instruktioner er til at hjælpe dig med at opbygge en sofabord, der er 4 fod lange, 18-tommer bred og 30-inches høj. Du kan justere nogen af størrelser til at passe din sofa.

Instruktioner

•Sæt panelet hårdttræ nedad på en flad overflade og vedhæfte L beslag til hver af de fire hjørner med træskruer. Vedhæfte bordben til L-beslag. Stå bord højre side op.

•Sæt de dekorative strips til de modstående kanter af panelet med trælim, efterfulgt af efterbehandling negle fordelt hver 6 inches eller så, omkring omkredsen af tabellen sofa. Lad limen tør.

•Sand tabellen med medium-grade sandpapir efterfulgt af lys-grade sandpapir. Sand træ i retning af kornet. Lys-grade papir vil hjælpe med at fjerne ridser efterladt af den medium papir. Fjerne alle rester fra slibning. Partikler tilbage på træet vil kunne ses i din færdige tabel.

•Stain tabellen til at matche indretningen i din stue. Altid pletten i retning af træets årer. Hvis du har brug for mere end én jakke af pletten, Følg fabrikantens anvisninger vedrørende slibning i mellem frakker. Lad pletten kur helt, før du anvender en frakke af polyuretan for beskyttelse og glans.

Tips & advarsler

  • Dække bordplade med skifer, keramiske fliser eller et ark glas til at give din sofabord et karakteristisk udseende. Hvis du planlægger at dække toppen med fliser, er der ingen grund til at tilføje polyurethan først.
  • Bære en maske når du sand, pletten og polyurethan.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com